Το «ανάποδο» γαλλικό μανικιούρ είναι τάση | Κάν'το σε 5 απλά βήματα

Το ανάποδο γαλλικό έχει κάνει την εμφάνιση του σε αρκετά catwalks, φωτογραφίσεις, αλλά και σε νύχια επωνύμων, όπως τη Rihanna, τη Rachel McAdams, τη Dita Von Teese.

SHARE THIS
0
SHARES

Δεν υπάρχει κάποια που να μην γνωρίζει ποιο είναι το πλέον κλασικό μανικιούρ που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θεωρείται πάντα chic και κομψό. Δεν είναι άλλο από το γαλλικό μανικιούρ, το οποίο εδώ και περίπου 20 χρόνια δε χάνει ποτέ την αξία του, από τότε που ο Jeff Pink, ιδρυτής της Orly, του έδωσε και το επίσημο όνομα του. 

Βέβαια, όπως όλοι μας συνηθίζουμε μια ιδέα και κάποια στιγμή τη βαριόμαστε, έτσι έγινε και με το γαλλικό μανικιούρ, όταν στο προσκήνιο ήρθε μια νέα τάση που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του '20 κι είναι το λεγόμενο «ανάποδο γαλλικό». Η συγκεκριμένη τάση μπορεί αρχικά να μην είχε αρκετούς θαυμαστές, όμως σιγά σιγά εξαπλώθηκε κι υιοθετήθηκε από το γυναικείο κοινό τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, το ανάποδο γαλλικό έχει κάνει την εμφάνιση του σε αρκετά catwalks, φωτογραφίσεις, αλλά και σε νύχια επωνύμων, όπως τη Rihanna, τη Rachel McAdams, τη Dita Von Teese.

Φέτος, προτιμήθηκε από πάρα πολλούς σχεδιαστές για να στολίσει τα νύχια των μοντέλων στις επιδείξεις, όπως Zang Toi, Alexandre Herchcovitch, Rolando Santana, Azede Jean Pierre, Charlotte Ronson, DKNY.

Το ανάποδο γαλλικό (Reverse French manicure), όπως φανερώνει και τ' όνομα του, είναι ακριβώς το αντίθετο του γαλλικού μανικιούρ, δηλαδή η διχρωμία δημιουργείται στη βάση του νυχιού κι όχι στην άκρη του. 

Μπορεί το συγκεκριμένο μανικιούρ να είναι ιδιαίτερο, όμως κάνοντας σωστή επιλογή χρωμάτων, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κομψό. Εκτός από τους κλασικούς χρωματισμούς (μπεζ-λευκό, μαύρο-λευκό, μαύρο-μπεζ), μπορείς να προτιμήσεις και τον εξής συνδυασμό: το φυσικό χρώμα των νυχιών σου στη βάση και να βάψεις το υπόλοιπο με όποιο χρώμα προτιμάς. Και μιας και τα φετινά χρώματα της σεζόν για μανικιούρ είναι το γκρι και το μπορντώ, μπορείς να προσανατολιστείς προς αυτές τις αποχρώσεις.

Δες στο Neopolis.gr πως να το κάνεις μόνη σου!

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook