11 Σεπτεμβρίου 2001: Η ημέρα που άλλαξε ο κόσμος

Τι συνέβη εκείνο το φθινοπωρινό πρωινό του 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
SEPT11-NEW-YORK

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2001. Νέα Υόρκη, 8.45 το πρωί. Η μέρα που θα άλλαζε ο κόσμος όπως, τουλάχιστον, τον ξέραμε μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε έρθει. Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διακόπτουν το πρόγραμμά τους. Ένα αεροσκάφος της American Airlines, με 92 επιβαίνοντες έχει μόλις προσκρούσει στον βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, προκαλώντας μία καταστροφική έκρηξη. Το κτίριο από τον 75ο όροφο και πάνω τυλίγεται στις φλόγες. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

24 Μαρ 2021 | 15:19

Ποιο φυτικό ρόφημα είναι το καλύτερο; Τα χαρακτηριστικά και οι χρήσεις τους

Κάνουμε ένα crash test ανάμεσα στο γάλα αμυγδάλου, καρύδας, ρυζιού, κάνναβης, σόγιας.

ΣΥΝΤΑΓΗ 24 Μαρ 2021 | 09:12

Μυστικά για την καλύτερη, βελούδινη σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη

Το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι αδιαμφισβήτητα ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά.

23 Μαρ 2021 | 15:15

Νηστίσιμα πρωτεϊνικά γεύματα: Οι συνδυασμοί που προτείνει η διατροφολόγος

Ποιες είναι οι συμπληρωματικές πρωτεΐνες που χρειάζεσαι αν νηστεύεις, είσαι βίγκαν ή χορτοφάγος;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 23 Μαρ 2021 | 12:02

Αργυρώ Μαρμπαρίγου: Μπακαλιάρος με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας

Η Αργυρό Μπαρμαρίγου μας μαθαίνει πως να μαγειρεύεται τον πιο απολαυστικό μπακαλιάρο τηγανητό με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 23 Μαρ 2021 | 08:34

Πώς να ξαλμυρίσετε σωστά τον μπακαλιάρο - Tips από τον Ακη Πετρετζίκη

Το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι αδιαμφισβήτητα ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά!

ΣΥΝΤΑΓΗ 22 Μαρ 2021 | 11:01

Άκης Πετρετζίκης: Ο πιο νόστιμος και γρήγορος μπακαλιάρος με το πιο τραγανό κουρκούτι και με την πιο βελούδινη σκορδαλιά

Ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος και το πιο τραγανό κουρκούτι, με την πιο βελούδινη και απολαυστική σκορδαλιά που φάγατε ποτέ