Με κρέας και με ψάρι, με μεσογειακά ή διεθνή twists, κλασική ή σύγχρονη: εδώ θα βρείτε όλες τις διαφορετικές ιδέες για να την απολαύσετε.
"Varoulko Seaside": Ελληνική γεύση που γράφει ιστορία
Mε τις άνετες και ζεστές του σάλες να επιβλέπουν τη γοητευτική προμενάδα του ανανεωμένου Μικρολίμανου αφ’ υψηλού, αλλά και τις γεύσεις του να διαπνέονται από φρέσκο δημιουργικό αέρα, το "Varoulko Seaside" υποδέχεται τη νέα σεζόν με τη θαλπωρή του κλασικού και τη σπουδαία ιστορία του για κληρονομιά. Περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον αφρό της ψαροφαγίας μετράει πια το θρυλικό εστιατόριο, που άλλαξε το χάρτη της θαλασσινής γεύσης στην Αθήνα και την Ελλάδα, με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, σταθερά στο τιμόνι του καπετάνιου, να μας οδηγεί σε ένα ταξίδι στη φινέτσα και τη νοστιμιά. Κλασικό όχι μόνο για τη βραβευμένη κουζίνα του, αλλά και για τη συνολική εστιατορική εμπειρία που προσφέρει, εναλλάσσει signature προτάσεις όπως η σούπα με πεπρώτη ύλη που φτάνει καθημερινά στην κουζίνα του. Έτσι, και με την κουζίνα του ανοιχτή από τη μία το μεσημέρι, όχι μόνο για ξεχωριστά γεύματα, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, το "Varoulko Seaside" παραμένει το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι για ακόμη μία χρονιά.
Η συνέχεια στο athinorama.gr