X

Πώς θα κάνεις αντικολλητικό οποιοδήποτε τηγάνι - Ένα πανεύκολο κόλπο

Χωρίς ίχνος χημικών και φυσικά χωρίς καθόλου κόπο!

Γράφει: TheToc team

Πόσες φορές έχεις νευριάσει που κολλάει το φαγητό στο τηγάνι και μετά κάθεσαι με το σφουγγάρι να τρίβεις; Αν δεν έχεις αντικολλητικό τηγάνι – ή αν το δικό σου έχει φάει τα ψωμιά του – σου έχω τη λύση. Και πίστεψέ με, είναι πιο απλή απ’ όσο φαντάζεσαι.

Αν έχεις ένα κλασικό ατσάλινο τηγάνι, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Μπορείς να το μετατρέψεις σε αντικολλητικό, ακολουθώντας μερικά πολύ εύκολα βήματα.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr