Follow us

Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαίου-2 Ιουνίου (από 10-22/5 στους Διδύμους και από 23/5-2/6 στον Ταύρο)

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
ccvbvcv

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης και της ικανότητας του λόγου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις. Έτσι, σε αυτούς τους τομείς θα δημιουργήσει μπερδέματα και θα οδηγηθούμε σε σημαντικές αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς καταστάσεων του παρελθόντος.

Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες, αγορές, σε αποφάσεις που θα πάρουμε, στον προγραμματισμό της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι καλό διάστημα για αγορά ΙΧ, για υπογραφές ή για σημαντικά βήματα στη ζωή μας. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες του παρελθόντος, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και διορθώνουμε καταστάσεις.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην οδήγηση, τα έγγραφα, το ΙΧ, στα ταξίδια και στις αποφάσεις που θα πάρουμε. Η νευρικότητα, η επιπολαιότητα και η βιασύνη κυριαρχούν. Θα πρέπει να φιλτράρουμε το κάθε τι που ακούμε, να μείνουμε μακριά από κουτσομπολιά και να μην διαδίδουμε πληροφορίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι καλό διάστημα για δεύτερες σκέψεις και επαναδιαπραγματεύσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν πλανήτες από την 0-4η μοίρα.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο εντείνονται θέματα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας. Η επικοινωνία εξελίσσεται αργά, δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή ενώ και οι πληρωμές καθυστερούν. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά κυριαρχούν. Υπάρχουν παράπονα, έλλειψη κατανόησης ενώ και το πορτοφόλι αδειάζει. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και την αυτοεκτίμησή μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν πλανήτες από την 26-29ημοίρα.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή;

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια σου. Προσοχή σε μηνύματα και μέιλς που στέλνεις, προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια, ΙΧ, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων, την αγορά κινητού και υπολογιστή. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα, μην ρισκάρεις και μην κάνεις αγορές. Μην δανείζεις, μην δανείζεσαι. Είναι καλό διάστημα για επανεκτιμήσεις τι είναι σημαντικό για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να είσαι προσεχτική με τα οικονομικά σου. Μπορεί κάποια έξοδα να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε τις σπατάλες, τις υπερβολές. Δεν είναι καλό διάστημα για αγορές. Μπορεί να καθυστερεί η είσπραξη χρημάτων.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί τα πράγματα να μην προχωράνε όπως θα ήθελες, μπορεί να νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν λειτουργείς με πρόγραμμα αφού κάτι συμβαίνει και σε τραβάει πίσω. Μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες και κάποια θέματα του παρελθόντος να έρχονται πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου υπάρχει μια σύγχυση στις σκέψεις σου και δεν εκφράζεσαι καθαρά. Υπάρχουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αναβολές και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη για να αποφύγεις τις εντάσεις και το άγχος. Απόφυγε να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Μην τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις, πρόσεχε τα λόγια σου. Κυριαρχεί η νευρικότητα, προσοχή στις μετακινήσεις και το ΙΧ. Επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν είναι πιθανές.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές επαφές. Δεν μιλάς για όσα σκέφτεσαι. Αναζητάς την απομόνωση και κάνεις τον απολογισμό σου. Κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε στιγμάτισαν. Πρόσεξε μην μιλάς για πράγματα που πρέπει να μείνουν κρυφά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους βρίσκεσαι σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης, δεν μιλάς για τα πλάνα σου. Μην βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κράτα τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου. Τα όνειρα που θα δεις θα είναι προφητικά. Μπορεί να θελήσεις να αναλύσεις κρυφές και μυστήριες καταστάσεις. Μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν και να είσαι ανήσυχη.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα πρέπει να προσέξεις τις κοινωνικές επαφές και τις φιλικές σου σχέσεις για να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση με έναν φίλο και να αναθεωρήσεις τον ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Μπορεί να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρχε απόσταση.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια για το μέλλον ή μπορεί να θελήσεις να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα του παρελθόντος.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπορεί να υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καριέρα. Η συνεννόηση με συνεργάτες γίνεται δύσκολη, τα πράγματα δεν εξελίσσονται. Δεν είναι καλό διάστημα για επαγγελματικά ξεκινήματα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

20 Μαϊ 2022 | 17:30
20 Μαϊ 2022 | 16:31

Μαρία Κορινθίου: Μας δείχνει τους κοιλιακούς της σε μία συγκλονιστική φωτογραφία με εσώρουχα

Η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες όπως φαίνεται απέδωσε.

20 Μαϊ 2022 | 16:24

Ελένη Φουρέιρα: Εντελώς γυμνή στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Ένα ζευγάρι γάντια και το καλλίγραμμο σώμα της τραγουδίστριας ήταν αρκετά για να πούμε "wow".

20 Μαϊ 2022 | 16:24

Γιατί έχουμε πιο καθαρή επιδερμίδα το καλοκαίρι; Σας λύνουμε την αιώνια απορία

Τελικά, λίγος ήλιος μπορεί να αποβεί ωφέλιμος για το δέρμα μας - δες όλες τις αλλαγές που συντελούνται χάρη σε αυτόν το καλοκαίρι.

20 Μαϊ 2022 | 10:55

Στέλλα Σαμνιώτη: Το μοντέλο εξηγεί τι τελικά συνέβη με τον οδηγό ταξί

Η υπόθεση έχει λάβει αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

20 Μαϊ 2022 | 06:52

Δίας στον Κριό από 11 Μαίου ως 27 Οκτωβρίου 2022. Ποιους ευνοεί η τύχη;

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 0-8 μοίρα.

19 Μαϊ 2022 | 17:58

Ρούλα Ρέβη: Μόλις δημοσίευσε μία ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα

Η πετυχημένη φωτογράφος έχει ως βασική πηγή έμπνευσης τον γοητευτικό σύζυγό της.

19 Μαϊ 2022 | 16:56

Χωρισμός στην ελληνική showbiz: Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια δεν είναι πια μαζί

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δε μένει πια μαζί.

19 Μαϊ 2022 | 16:45

Η Βίκυ Καγιά "σφάζει" με το γάντι την Έλενα Χριστοπούλου: "Ίσως πικράθηκε"

Οι δύο πρώην συνεργάτιδες μάλλον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

19 Μαϊ 2022 | 15:31

Μία πολυκατοικία γεμάτη διασημότητες: Το "ζεστό" και καλλιτεχνικό διαμέρισμα της Θεοδώρας Ρασέλ στο Κολωνάκι

Στο σπίτι της υπάρχει μία γωνιά, αφιερωμένη στις φωτογραφίσεις από το GNTM.