Η αγαπημένη κρέμα κακάο που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφει, αυτή τη φορά σε μια εκδοχή πλήρως σπιτική και έτοιμη μέσα σε μόλις πέντε λεπτά. Η Ειρήνη Ζεβελάκη (Paxxi) αποκαλύπτει πώς να φτιάξεις το δικό σου απλό και απολαυστικό μείγμα άνθους αραβοσίτου κακάο, χωρίς περιττά συντηρητικά.
Το αποτέλεσμα είναι ένα πρακτικό σπιτικό προϊόν που μπορεί να αποθηκευτεί στο ντουλάπι και να μετατραπεί όποτε θέλεις στην κλασική κρέμα κακάο, ζεστή για χειμωνιάτικες στιγμές, αλλά και κρύα για το καλοκαίρι.