AppGallery: Η πλατφόρμα της HUAWEI τα έχει όλα

Η Huawei έχει δημιουργήσει ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών και υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
huawei

Πριν μιλήσουμε για το HUAWEI AppGallery ας αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν μόνοι τους: 3 χρόνια, πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες σε 170 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού το Huawei AppGallery, η πλατφόρμα εφαρμογών που αποτελεί την πρώτη βιώσιμη εναλλακτική λύση για τους χρήστες Android που παρουσιάστηκε στη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, συγκαταλέγεται ήδη μέσα στα 3 μεγαλύτερα καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, η Huawei κατέγραψε συνολικά 384,4 εκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ σύναψε νέες συνεργασίες με 2,3 εκατ. προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, όλα αυτά δεν προέκυψαν τυχαία αλλά επιτεύχθηκαν μέσα από σημαντικά βήματα που έκανε η Huawei, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες των συσκευών της θα είχαν στη διάθεσή τους μια συσκευή με μια εφαρμογή για κάθε τους ανάγκη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων τους και των συναλλαγών τους. Πάντα παρέχοντας σε όλους τους χρήστες ελκυστικά προνόμια.

AppGallery: Η πλατφόρμα της HUAWEI τα έχει όλα

Έμφαση στις εφαρμογές που συμπληρώνουν την καθημερινότητά μας

Το Huawei AppGallery είναι ένα πλήρες οικοσύστημα καινοτόμων εφαρμογών, ικανό να καλύψει την κάθε μας ανάγκη – το οποίο περιλαμβάνει και πολλά αγαπημένα apps από Ελλάδα.

Με 18 κατηγορίες εφαρμογών διαθέσιμες, το AppGallery καλύπτει κάθε ανάγκη του χρήστη όπως είναι η πλοήγηση, η μετακίνηση, οι ειδήσεις, τα κοινωνικά δίκτυα, η παρακολούθηση υγείας και η φυσική άσκηση.

Για παράδειγμα η εφαρμογή Moovit, προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, ή το HERE WeGo με χάρτες με live ενημέρωση για την κίνηση, αλλά και την εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες και παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.

Για όσους θέλουν να παρακολουθούν την υγεία τους και τη φυσική τους άσκηση, οι εφαρμογές της Huawei προσφέρουν στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς παλμούς τους, τα βήματα που καταγράφουν σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου τους 24 ώρες το 24ωρο. Το Huawei Health για παράδειγμα παρακολουθεί την υγεία, το Sleep Cycle αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, ενώ το StepsApp μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως. Για τις γυναίκες, υπάρχει το Period Tracker το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας.

Με στόχο να ανοίξει τον δρόμο σε νέες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών (third-party apps), το AppGallery ενσωμάτωσε πρόσφατα την εφαρμογή Fitify στο βραβευμένο HUAWEI WATCH GT 2 PRO, την πρώτη εφαρμογή για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας που εντάσσεται στον κατάλογό του έχοντας αναπτυχθεί εκτός Κίνας.

Σημαντική είναι η παρουσία της Huawei στον τομέα του e-banking και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS), που είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Μεταξύ αυτών, το HUAWEI Wallet, που προσφέρει τη δυνατότητα συναλλαγών με POS μέσω κινητού τηλεφώνου, το HUAWEI City Service με υπηρεσίες για τον πολίτη με τη χρήση του Huawei ID και το Link Now μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και του distant learning.

huawei

Σε πρώτο πλάνο τα ελληνικά apps

Δυναμική παρουσία στο AppGallery της Huawei έχουν και πολλές ελληνικές εφαρμογές, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όπως το efood, η δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού στη χώρα μας, που μας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλουμε γρήγορα και απλά από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας, το e-Fresh για εύκολες αγορές από το supermarket με πρόσβαση σε πάνω από 15.000 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα για αγορά, το Taxiplon Passenger, για ασφαλείς διαδρομές με ταξί, το ParkAround, που μας βοηθά να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας στην πιο συμφέρουσα τιμή, το e-fresh για online παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ, το Domino’s Pizza για λαχταριστές πίτσες, ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς, με εφαρμογές που είναι απαραίτητες στον καταναλωτή του σήμερα.

Τα apps του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ, της Χρυσής Ευκαιρίας, της Nova Go, του ERTFlix και του Viva.gr, είναι ήδη διαθέσιμα στη λίστα εφαρμογών του AppGallery. καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα με την Τράπεζα Πειραιώς να αποτελεί την αμέσως επόμενη προσθήκη.

Η παρουσία των τραπεζικών εφαρμογών στο AppGallery, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της ασφάλειας του συστήματος, αφού η συμμετοχή των τραπεζών γίνεται μετά από τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

HUAWEI

Τα προνόμια για τους καταναλωτές

Επιστροφές χρημάτων, εκπτώσεις και κουπόνια για δωρεάν κατανάλωση είναι μεταξύ των προνομίων που κατά καιρούς η εταιρεία προσφέρει σε όσους κάνουν χρήση των εφαρμογών του AppGallery, αλλά δεν είναι τα μοναδικά.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι ακόμα το γεγονός ότι οι χρήστες επωφελούνται από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές αναβαθμίζοντας την καθημερινή τους εμπειρία.

Με στρατηγικό όραμα και φιλοδοξία να χτίσει ένα εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της, Huawei φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες στην Ελλάδα διασφαλίζοντας ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη.

Και αν δεν βρεις αυτό που αναζητάς, υπάρχει το Petal Search

Τι γίνεται όμως αν αυτό που ζητάς δεν υπάρχει ακόμα στο AppGallery; Κανένα πρόβλημα, αφού υπάρχει το Petal Search, ένα εργαλείο αναζήτησης που βοηθά τους χρήστες των Huawei smartphones να αναζητήσουν και να κατεβάσουν στο κινητό τους ακόμα και εφαρμογές οι οποίες δεν περιλαμβάνονται ακόμα στο AppGallery.

Μέσα από τον μηχανισμό αναζήτησης Petal Search, οι χρήστες των Huawei smartphones έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες και ό,τι άλλο επιθυμούν - απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του κινητού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

24 Μαρ 2021 | 15:19

Ποιο φυτικό ρόφημα είναι το καλύτερο; Τα χαρακτηριστικά και οι χρήσεις τους

Κάνουμε ένα crash test ανάμεσα στο γάλα αμυγδάλου, καρύδας, ρυζιού, κάνναβης, σόγιας.

ΣΥΝΤΑΓΗ 24 Μαρ 2021 | 09:12

Μυστικά για την καλύτερη, βελούδινη σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη

Το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι αδιαμφισβήτητα ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά.

23 Μαρ 2021 | 15:15

Νηστίσιμα πρωτεϊνικά γεύματα: Οι συνδυασμοί που προτείνει η διατροφολόγος

Ποιες είναι οι συμπληρωματικές πρωτεΐνες που χρειάζεσαι αν νηστεύεις, είσαι βίγκαν ή χορτοφάγος;

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 23 Μαρ 2021 | 12:02

Αργυρώ Μαρμπαρίγου: Μπακαλιάρος με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας

Η Αργυρό Μπαρμαρίγου μας μαθαίνει πως να μαγειρεύεται τον πιο απολαυστικό μπακαλιάρο τηγανητό με το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 23 Μαρ 2021 | 08:34

Πώς να ξαλμυρίσετε σωστά τον μπακαλιάρο - Tips από τον Ακη Πετρετζίκη

Το παραδοσιακό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι αδιαμφισβήτητα ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά!

ΣΥΝΤΑΓΗ 22 Μαρ 2021 | 11:01

Άκης Πετρετζίκης: Ο πιο νόστιμος και γρήγορος μπακαλιάρος με το πιο τραγανό κουρκούτι και με την πιο βελούδινη σκορδαλιά

Ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος και το πιο τραγανό κουρκούτι, με την πιο βελούδινη και απολαυστική σκορδαλιά που φάγατε ποτέ

ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΜΕΡΑ! 14 Μαρ 2021 | 13:20

Καθαρά Δευτέρα - Άκης Πετρετζίκης: Η συνταγή για την πιο τέλεια ταραμοσαλάτα

Η ταραμοσαλάτα είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να λείπει από το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και ο Άκης Πετρετζίκης δίνει την καλύτερη συνταγή.

12 Μαρ 2021 | 14:41