Αρβανιτάκη – Πρωτοψάλτη: Συνάντηση κορυφής στην Τεχνόπολη

Οι δυο σπουδαίες ερμηνεύτριες σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, με παλιά και νέα τραγούδια στην Αθήνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Συνάντηση κορυφής για δυο μεγάλες ερμηνεύτριες, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την ΄Αλκηστη Πρωτοψάλτη την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Ως συνέχεια μιας περιοδείας που τις βρήκε το φετινό θέρος ανά την Ελλάδα, Αρβανιτάκη και Πρωτοψάλτη επιστρέφουν στην πόλη τους, εκεί όπου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, με όλες τις αναμνήσεις του καλοκαιριού στα αποσκευές τους κι ακόμα περισσότερα τραγούδια.

«Αλκηστη και Ελευθερία: του ονείρου η αύρα τις ενώνει» είναι ένας από τους τίτλους δημοσιευμάτων που έχει πυροδοτήσει η συνάντηση των δυο καλλιτέχνιδων που συνοδεύονται από ένα γκρουπ καλών μουσικών: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι, τρομπέτα), Γιώργος Γεωργιάδης (πιάνο), Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος – Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα / ενορχηστρώσεις), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λάφτα, μαντολίνο, λαούτο).

Η επιμέλεια του προγράμματος είναι των ΄Αλκηστη Πρωτοψάλτη, Ελευθερίας Αρβανιτάκη και Λήδας Ρουμάνη.

Info:

  • Τεχνόπολις – δήμος Αθηναίων
  • 11 Σεπτεμβρίου 2014
  • Ωρα έναρξης: 21.00
  • Εισιτήρια: Προπώληση 13 ευρώ, σημεία συναυλίας 15 ευρώ.