Βιβλία με έκπτωση έως και 70%

Σε μια ανοιξιάτικη βόλτα μπορεί να προκύψουν πολλές ευκαιρίες αναφέρει ο οίκος Καπόν.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τι θα λέγατε για μια ανοιξιάτικη βόλτα στο Κολωνάκι που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν νέο χώρο και να προμηθευτείτε ποιοτικές εκδόσεις με προσφορές έως και 70%; Το Σάββατο 14, Μαΐου την Κυριακή 15 Μαΐου και τη Δευτέρα 16 Μαΐου το Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ, ο νέος χώρος των εκδόσεων Καπόν, σας περιμένει με βιβλία που αφορούν Αρχαιολογία, Τέχνη, Ιστορία, Αρχιτεκτονική, Περιβάλλον και  Λογοτεχνία. Περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 210 - 9210983 και 210 - 7241442.

Σύντομο ιστορικό

  Οι εκδόσεις Καπόν εγκαινίασαν τις εκδοτικές τους δραστηριότητες το 1980. Το πρώτο βιβλίο, «Μαγνησία: Το χρονικό ενός πολιτισμού», βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Ήταν η αφορμή για να στρέψουν οι εκδόσεις Καπόν το ενδιαφέρον τους περισσότερο στο χώρο του πολιτισμού. Πολύ σύντομα ήρθαν οι πρώτες συνεργασίες με το Υπουργείο Πολιτισμού και διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα και στη συνέχεια η συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Mondadori-Electa για την έκδοση του βιβλίου «Κύπρος: Το σταυροδρόμι της Ανατολικής Μεσογείου», οι συνεκδόσεις, στην αγγλική γλώσσα, με το Μουσείο J. Paul Getty (Los Angeles, California) των βιβλίων «Ιερά και Αγώνες στην αρχαία Ελλάδα», «Μεγάλες στιγμές της ελληνικής αρχαιολογίας», και του –επίσης βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών– βιβλίου «Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Τα Γλυπτά». Έτσι, τα έργα αυτά έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός αυτών, βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών πήρε και το βιβλίο «Necropolis of Gonur», με συγγραφέα τον Βίκτωρα Σαριγιαννίδη. 
Άλλα αξιόλογα βιβλία ξένων εκδοτικών οίκων σχετικά με το χώρο της Τέχνης και το Περιβάλλον κυκλοφόρησαν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Καπόν, όπως η «Καπέλα Σιξτίνα» ο «Λευκός Παράδεισος» και ο «Νανόκοσμος».
 

  http://www.kaponeditions.gr/