"Δυνατό βιογραφικό, αλλά ξέρεις είναι μάνα όλο άδειες θα ζητάει". "Όμορφη είναι αυτή θα πάει μπροστά". "Την ξέρω αυτή είναι πολύ φιλόδοξη και έχει και αυτό το ύφος ότι τα ξέρει όλα". "Πω πω πόσες γυναίκες θα έχει αυτή η ομάδα; Φαντάσου να έχετε όλες μαζί περίοδο".
"Μόλις παντρεύτηκε λέει, θα θέλει να κάνει παιδιά, θα τη χάσουμε για κανα χρόνο". "Μπα θέλει και ένσημα. Μα έρχονται στη χώρα μας, μα τα θέλουν και όλα". "Είναι πολύ μεγάλη. Αν αναζητά θέση για να συμπληρώσει τα χρόνια για να βγει στη σύνταξη ας πάει αλλού", φράσεις που μία γυναίκα θα ακούσει με μαθηματική ακρίβεια σε κάποια φάση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.
Με αυτές τις φράσεις ξεκινάει και η δημοσιογράφος, Αναστασία Γιάμαλη την καμπάνια του genderedcoalition.net σχετικά με την ισότητα στην εργασία.
Διάβασε περισσότερα στο TheMamagers.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr