Ερευνητικό κέντρο αφιερώνεται στη μελέτη του γιγάντιου καφέ πάντα Τσινλίνγκ

Το κέντρο θα επικεντρωθεί ειδικά στο γιγάντιο πάντα Τσινλίνγκ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ερευνητικό κέντρο αφιερώνεται στη μελέτη του γιγάντιου καφέ πάντα Τσινλίνγκ

Ερευνητικό κέντρο αφιερωμένο στην έρευνα και μελέτη του γιγάντιου πάντα Τσινλίνγκ ιδρύθηκε στη βορειοδυτική πόλη Σιάν της επαρχίας Σαανσί. Τα εγκαίνιά του έγιναν χθες, 13 Ιουνίου.

Το κέντρο επικεντρώνεται σε πέντε ερευνητικά πεδία: τη βιολογία της διατήρησης του είδους, τη γενετική, τη φυσιολογία, την πρόληψη των ασθενειών και τη διατροφή. Εκτός από την έρευνα, το κέντρο θα διοργανώσει ακαδημαϊκές ανταλλαγές και θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το κέντρο θα επικεντρωθεί ειδικά στο γιγάντιο πάντα Τσινλίνγκ, ένα υποείδος το οποίο αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2005. Το πάντα αυτό έχει μικρότερο και πιο στρογγυλό κεφάλι, μικρότερο ρύγχος και λιγότερη γούνα σε σχέση με τα συνηθισμένα πάντα του Σιτσουάν.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

25 Σεπ 2021 | 16:40

Μια κατοικία στην Αθήνα με ενιαίους χώρους και ανοιχτό ορίζοντα

Ο ανοιχτός ορίζοντας, η θέα στην πόλη και κυρίως οι ενιαίοι χώροι χαρακτηρίζουν το αστικό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που υπογράφει ο αρχιτέκτονας Θοδωρής Ζουμπουλάκης

23 Σεπ 2021 | 10:34

Νέο iPhone: Αυτά είναι τα νέα emojis

Ώρα για ανανέωση και περισσότερη ποικιλία, δε νομίζεις;

ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ 21 Σεπ 2021 | 11:31

Petfluencer: Πάρτι για τους διάσημους... σκύλους του ίντερνετ [εικόνες]

Οι διάσημοι σκύλοι του ίντερνετ, περίπου 300, σε ένα πάρτι - ψηφοφορία του καλύτερου petfluencer στη Γερμανία.

20 Σεπ 2021 | 18:09

Τα δυνατά εστιατόρια της Αθήνας που συζητιούνται πριν καν ανοίξουν: Από το εναλλακτικό steak house σε ένα ιδιαίτερο ντελικατέσεν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου. Τα εστιατόρια της νέας σεζόν αλλάζουν το γαστρονομικό χάρτης της πόλης.

20 Σεπ 2021 | 17:19

Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να πετυχαίνουν τα αυγά ποσέ κάθε φορά

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

ΑΠΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Σεπ 2021 | 14:17

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021: Πώς θα δειπνήσετε σε εστιατόριο με χρυσό σκούφο με έκπτωση 50%

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, το μεγαλύτερο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, γίνονται αφορμή για να (ξανα)επισκεφτούμε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια

17 Σεπ 2021 | 13:02

Ο ιδανικός τρόπος να μετράς τις θερμίδες που χρειάζεσαι

Αυτή είναι η μαθηματική εξίσωση που δίνει τη λύση.

ΕΡΕΥΝΑ "FOCUS ON TECH LIFE TIPS" 17 Σεπ 2021 | 08:26

Φανατικοί των social media οι Ελληνες: 4 στους 5 είναι ενεργοί - Το 97% είναι 16 έως 24 ετών

Eκτόξευση των ενεργών Ελλήνων χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά το πρώτο εξάμηνο φέτος, σύμφωνα με έρευνα της Focus Bari. Δείτε αναλυτικά ανά ηλικία.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ DIPS 16 Σεπ 2021 | 12:05

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

14 Σεπ 2021 | 15:45

Διήμερη εκδήλωση του Συλλόγου ΛΑΝΑΣΣΑ υπέρ παιδιών με καρκίνο στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Εκδήλωση με έκθεση ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Εικαστικών κατασκευών, παρουσιάσεις βιβλίου και ομιλία ψυχιάτρου για το ρόλο της τέχνης και της ψυχικής υγείας των AμεΑ.

14 Σεπ 2021 | 13:58

Το εστιατόριο Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ 13 Σεπ 2021 | 12:31

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.