
Το πρωτοποριακό concept "everest exclusive”, μετά το εμπορικό κέντρο "Golden Hall”, λειτουργεί ήδη και στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα βρισκεται στον χώρο των Αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος, και αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της αγαπημένης streetfood μάρκας η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προϊοντικές καινοτομίες.
Τι είναι το "everest exclusive”
Το "everest exclusive” δημιουργήθηκε ως απάντηση στην πρόκληση της ένταξης μιας κλασικής streetfood μάρκας σε ένα premium περιβάλλον, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα αναβαθμισμένη αισθητικά εκδοχή καταστήματος.
Εκτός από τη διαφορετική και πολύ προσεγμένη αισθητική των Everest Exclusive, το στοιχείο που τα διαφοροποιεί από τα "συμβατικά" Everest, είναι η ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην φρεσκάδα των προϊόντων.

Η σημαντικότερη καινοτομία τους είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται με βάση μια συνταγή ζύμης η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα. Αυτή η ξεχωριστή πρώτη ύλη είναι η βάση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας από τις διάφορες εκδοχές ψωμιού για ζεστό και κρύο σάντουιτς και για συνταγές pizza, πεινιρλί και γεμιστά κρουασίνια.
Ακόμα, το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές, όπως το σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi, καθώς και vegan και vegetarian επιλογές, ενώ η προϊοντική γκάμα συμπληρώνεται από μια σειρά γλυκών και healthy επιλογές σε σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα toppings, μπάρες δημητριακών.
Τα "everest exclusive” είναι ένα αναβαθμισμένο concept, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και αισθητικής, το οποίο βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου όπου δημιουργείται, ένας σύγχρονος τύπος καταστήματος, μια νέα πρόταση προσαρμοσμένη στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr