Οι νεότεροι "μάγειρες" θέλουμε να πειραματιζόμαστε. Να φτιάχνουμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα με νέα υλικά και νέες τεχνικές. Να βάζουμε βρώμη στο κέικ και να φτιάχνουμε πατάτες τηγανητές στον φούρνο.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ιδέες είναι καλές και σίγουρα πιο υγιεινές. Αλλά κάποιες "πειραγμένες" συνταγές δεν είναι το ίδιο νόστιμες. Όπως θα έλεγαν και οι Ελληνίδες γιαγιάδες μας "αν δεν βάλεις λάδι δεν έχει νοστιμάδα".
Οι παλιότερες γενιές τηγάνιζαν, έβαζαν βούτυρα αγελάδος, έβαζαν λιπαρά (καλής ποιότητας) κι ίσως θα έπρεπε κάποιες φορές να εφαρμόζουμε τον τρόπο τους. Όπως σε αυτή τη συνταγή.
Εύκολες φλογέρες που θέλουν τηγάνισμα. Θα γίνουν πεντανόστιμες. Πρόσεξε το λαδάκι σου, τα υλικά που θα βάλεις να είναι καλής ποιότητας και δεν πειράζει που δεν θα είναι "light". Κάποιες συνταγές το αξίζουν!