Η ΔΕΛΤΑ πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο

Η ΔΕΛΤΑ στέκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, στηρίζοντας το μέλλον του κόσμου, τα παιδιά, και προσφέροντας ανακούφιση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
πολυτεκνες

Σε μια χρονιά που άλλαξε τόσα στη ζωή μας, η ΔΕΛΤΑ στέκεται με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική οικογένεια, θέτοντας τα παιδιά ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και προσφέροντας τρόφιμα για την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας.

Παράλληλα υλοποιεί δράσεις για το περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και τους νέους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για το 2020 έλαβε 30 βραβεία για τα προϊόντα, τις ενέργειες επικοινωνίας και την υπεύθυνη λειτουργίας της.

Η ΔΕΛΤΑ φροντίζει τα παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος που είναι την 1η Ιουνίου, η ΔΕΛΤΑ πραγματοποίησε μια παραμυθένια δράση, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιδιά και αναδεικνύοντας τις αξίες του γάλακτος, με μια διπλή προσφορά στους "μικρούς πρίγκιπες.

Η εταιρεία, η οποία στηρίζει τον Οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού" καλύπτοντας πανελλαδικά τις ανάγκες σε γάλα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 10 Σπίτια του Οργανισμού & για διάστημα 3 μηνών, προσέφερε σε 500 παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν διαδικτυακά την παράσταση "Ο μικρός Πρίγκιπας" με τον Θανάση Τσαλταμπάση, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού.

Η ΔΕΛΤΑ πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο

Επιπλέον, σε μια ειδική παράσταση για τα παιδιά των εργαζόμενων και συνεργατών της, "φιλοξένησε" και περισσότερα από 400 παιδιά από τα σπίτια του Οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, καθώς και από 9 φορείς που στηρίζει η Ένωση "Μαζί για το Παιδί", για να απολαύσουν και εκείνα την εξαιρετική αυτή παράσταση από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Στηρίζει έμπρακτα τις μονογονεϊκές και τις πολύτεκνες οικογένειες

Η ΔΕΛΤΑ, ο καθημερινός σύμμαχος της μητέρας στην ανάπτυξη των παιδιών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, έχει δημιουργήσει το deltamoms club, μια μαμαδίστικη κοινότητα, όπου κάθε μητέρα μπορεί να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα και να ενημερωθεί για ό,τι την απασχολεί, ενώ με κάθε εγγραφή, η ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα μονογονεϊκές οικογένειες σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, φροντίζοντας για τους γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους.

deltamoms

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας, η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι για όλη τη σχολική χρονιά, εξασφαλίζοντας έτσι τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

πολυτεκνες

Διέθεσε δωρεάν 1.500.000 μερίδες τροφίμων το 2020

Μέσα στη δύσκολη χρονιά 2020, η ΔΕΛΤΑ διένειμε δωρεάν περισσότερες από 1.500.000 μερίδες τροφίμων (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμοί) μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η ΧΑΝΘ, η Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε και Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικές δράσεις για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί ποικίλες δράσεις με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Αναγνωρίζοντας ότι η μείωση της σπατάλης τροφίμων είναι εξαιρετικά σημαντική προς την κατεύθυνση αυτή, υλοποιεί δράσεις και συμμετέχει εθελοντικά στη "Συμμαχία για τη μείωση της Σπατάλης Τροφίμων", μια συντονισμένη δράση κράτους, επαγγελματικών φορέων, επιχειρήσεων τροφίμων & εστίασης, ακαδημαϊκής κοινότητας και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με συντονιστή την οργάνωση "Μπορούμε".

Σπατάλη τροφίμων

Ακόμα, η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί δράσεις για την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση, αφενός των εργαζομένων της μέσω ειδικών σεμιναρίων και αφετέρου μικρών παιδιών σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, μέσα από το ειδικό πρόγραμμα-παραμύθι "Ταξίδι στην Τροφούπολη".

Μέσα από το διαδραστικό αυτό παραμύθι, που πλέον έχει μετατραπεί λόγω συνθηκών σε διαδικτυακό, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν για τον σωστό τρόπο αγοράς και αποθήκευσης των τροφίμων, την ανακύκλωση και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων. Το πρόγραμμα βραβεύθηκε το 2020 με 3 βραβεία υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Το MILKO "δίνει ζωή" σε γήπεδα μπάσκετ

Το αγαπημένο Milko της ΔΕΛΤΑ, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Το 2020 παρέδωσε το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας στα παιδιά της περιοχής. Μετά την ανακατασκευή, το γήπεδο ζωντάνεψε πραγματικά, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να παίξουν με ασφάλεια, να ονειρευτούν και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

ΓΗΠΕΔΟ MILKO

Η ενέργεια του Milko όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η πρωτοβουλία "Κάντο για τη γειτονιά σου" συνεχίστηκε και το νεανικό κοινό είχε την ευκαιρία να αναδείξει με την ψήφο του το επόμενο γήπεδο στου Ζωγράφου.

Σήμερα, τα παιδιά της περιοχής που συμμετείχαν στη δράση στηρίζοντας τη γειτονιά τους, μπορούν να παίξουν ήδη σ’ έναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο χρώμα.

Το ανακαινισμένο γήπεδο χαρακτηρίζει πλέον ένα πολύ εντυπωσιακό σχέδιο με την επιμέλεια του Graffiti artist Same84, όπου κυριαρχούν τα μηνύματα "Ψηλά το κεφάλι" και "Kanto Alithino", αλλά και το ίδιο το MILKO ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης. Στην επικοινωνία της δράσης, συμμετείχαν επίσης ο ράπερ Mike και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Milko Zografou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 13 Ιουλ 2021 | 10:56

Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Βιώσιμες επενδύσεις και στρατηγική βάσει κριτηρίων ESG

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σχεδιάζει τον ενεργειακό μετασχηματισμό του σε εναρμόνιση με τους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 07 Ιουλ 2021 | 19:56

Life Smoothies: Η ΔΕΛΤΑ φέρνει μια νέα ξεχωριστή σειρά με 4 απολαυστικές γεύσεις

Η ΔΕΛΤΑ φέρνει μια νέα ξεχωριστή σειρά Smoothies σε 4 απολαυστικές γεύσεις - Η επιλογή της κατάλληλης είναι δική σου

ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ FINE DINING 23 Ιουλ 2021 | 16:22

Tα πέντε κορυφαία εστιατόρια που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι

Νέα εστιατόρια που δημιουργούν προσδοκίες και αφήνουν υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα

ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΠ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 22 Ιουλ 2021 | 14:04

Σαντορίνη: Μία γαστρονομική εμπειρία στην Οία- Το Mia΄s

Ένα γευστικό ταξίδι που φέρνει κοντά εξαιρετικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και λιγότερο γνωστά συστατικά, με τις παραδοσιακές συνταγές και την σύγχρονη γαστρονομία.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΟΚΙΜΗ 21 Ιουλ 2021 | 13:36

Mόλις ανακαλύψαμε τα πιο απολαυστικά και φρουτένια σορμπέ της πόλης

Τα Kayak φτιάχνουν τα πιο δημοφιλή, υγιεινά και φρουτένια σορμπέ για ένα καλοκαίρι γεμάτο απόλαυση.

20 Ιουλ 2021 | 19:19

Οι σειρές που βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix

Οι πέντε σειρές που στην παρούσα φάση βλέπουν όλοι στην πλατφόρμα streaming.

20 Ιουλ 2021 | 18:34

7 φανταστικά μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 16 Ιουλ 2021 | 19:26

Villa Kampani, με θέα το Γιαλό της Μυκόνου - Χτισμένη τη δεκαετία του 1850 [εικόνες]

Η Villa Kampani βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Μυκόνου, βλέπει όλο το παλιό λιμάνι και ορίζει αυτό που τα περιοδικά deco αποκαλούν "σύγχρονο κυκλαδίτικο στυλ".

16 Ιουλ 2021 | 18:32

Ξύπνα φτάσαμε

Η γνωριμία δύο νέων σε ένα πλοίο με προορισμό την αλλαγή και κοινή κατεύθυνση το ταξίδι της ζωής!

13 Ιουλ 2021 | 15:16

Όταν η τεχνολογία συναντά την τέχνη ή και το… αντίστροφο

Η νέα OLED Gallery ΤV της LG ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογία προσφέροντάς μας μία εμπειρία υψηλού επιπέδου.

09 Ιουλ 2021 | 12:02

Ταξίδι στην ονειρική Σκιάθο: Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι

Ασφάλεια, άνεση και προσιτή πολυτέλεια είναι τα must haves για το καλοκαίρι του 2021.

08 Ιουλ 2021 | 13:26

Φανταστικές ταράτσες και δροσεροί κήποι για φαγητό στην Αθήνα

Μέρη με υπέροχη θέα ή δροσερό περιβάλλον αλλά κυρίως με νόστιμο φαγητό.

08 Ιουλ 2021 | 11:52

Ποια είναι η Ambar Lucid που κλέβει τις εντυπώσεις στο Elite του Netflix

Το Who is Who της τραγουδίστριας που εμφανίστηκε στην 4η σεζόν της σειράς.