Τραγανό από έξω και πολύ ζουμερό με ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του. Αυτό το σουφλέ είναι ό, τι πρέπει για τις κρύες ημέρες του Φεβρουαρίου.
Υλικά
150γρ. κουβερτούρα
60γρ. βούτυρο
100γρ. καστανή ζάχαρη
4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα αποσύρετε από τη φωτιά για να κρυώσουν λίγο.
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το αλεύρι.
Ανακατεύετε τα δύο μείγματα μαζί απαλά με ένα κουτάλι.
Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί ή σε φορμάκια και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά, τόσο ώστε το κέικ να ψηθεί απ' έξω και να παραμείνει υγρό μέσα.