Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα social media αρθμούν περίπου 4,3 δισ. χρήστες. Έως το 2027, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στα 5.875.000.000, σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία της Statista. Ο κόσμος της γεύσης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτι των ΜΚΔ. Το φαγητό βλέπεις μιλά στην ψυχούλα ακόμη κι αν πρόκειται για αυτό που απεικονίζεται σε μία οθόνη. Εστιατόρια και social media διατηρούν σχέση αλληλεπίδρασης πια. Κάποιοι το κάνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο και έχουν την προσοχή - και τα like μας.
Σαν τους παρακάτω.
Στο Λοκάλι ξέρουν να λένε ιστορίες
Στο Λοκάλι, εκτός από το να πιστεύουν πως "τα κεφτεδάκια πάνε με gin tonic" (επιβεβαιώνουμε και εγκρίνουμε), έχουν έναν τρομερά feelgood τρόπο να συνδέουν την πραγματικότητα και τα όσα λαμβάνουν χώρα στου Ψυρρή με τον διαδικτυακό κόσμο.
Στη Βόλβη #asperimenounoipatates
Το μαγαζί-γωνία στην Βαρβάκειο εμπνέεται από το "Ας Περιμένουν Οι Γυναίκες" και τιμά το αληθινό σουβλάκι, το ορθόδοξο, το παλιακό (εννοείται χωρίς πατάτες). Μόνες επιλογές εδώ -δε χρειάζονται άλλωστε περισσότερες- ένα καλοφτιαγμένο χοιρινό καλαμάκι και ένα διαβολεμένα νόστιμο σουτζουκάκι, σε διάφορες εκδοχές (μερίδα, τεμάχιο, τυλιχτό).
Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr