
Δοκίμασε το κέικ χωρίς γλουτένη by Στέλιος Παρλιάρος, αντικαθιστώντας το αλεύρι με ξηρούς καρπούς.
Μερίδες:12, Προετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 30΄, Ψήσιμο: 70΄
Υλικά για το κέικ χωρίς γλουτένη
- 200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
- 150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη
- 150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη
- 500 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα
- 1/2 λεμόνι, το ξύσμα του
- 7 αυγά
- 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρέσκος
- 1 κ.γ. κανέλα
Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr