X

Κέικ χωρίς γλουτένη και χωρίς αλεύρι από τον Στέλιο Παρλιάρο

Γράφει: TheToc team

Δοκίμασε το κέικ χωρίς γλουτένη by Στέλιος Παρλιάρος, αντικαθιστώντας το αλεύρι με ξηρούς καρπούς.

Μερίδες:12, Προετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 30΄, Ψήσιμο: 70΄

Υλικά για το κέικ χωρίς γλουτένη

  • 200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
  • 150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη
  • 150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη
  • 500 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα
  • 1/2 λεμόνι, το ξύσμα του
  • 7 αυγά
  • 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρέσκος
  • 1 κ.γ. κανέλα

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Tags