Μια βότκα για τα... μαλλιά μου

Παραγγείλτε ένα σφηνάκι βότκα, αλλά όχι για να το πιείτε μονορούφι! Υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε...

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ονειρευτεί έστω μια φορά ότι έχει λαμπερά μαλλιά. Μαλλιά που γυαλίζουν και αστράφτουν, όπως αυτά της Ζιζέλ για παράδειγμα. Και δεν είναι εύκολος στόχος, όσες μάσκες κι αν βάζουμε, όσο σιλικόνη κι αν εφαρμόζεουμε στις άκρες. Και η λύση είναι εντελώς απρόσμενη. Η λέξη βότκα σας λέει κάτι; Ναι κι όμως! Το δημοφιλές ποτό είναι αυτό που μπορεί να δώσει στα μαλλιά σας τη λάμψη που ονειρεύεστε. Όχι με μεγάλη διάρκεια, αλλά με 100% αποτελεσματικότητα.

Το «γιατροσόφι» λοιπόν λέει και υπογράφει ότι αν περιλούσετε τα μαλλιά σας με ένα σφηνάκι βότκα, θα έχετε το πιο λαμπερό αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί ποτέ. Για λίγο... Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προιόντα για τα μαλλιά που περιέχουν αλκοόλ. Τα οποία ο κομμωτής μας προτείνει να αποφεύγουμε γιατί προκαλούν ξηρότητα στο κεφάλι. Οπότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι -σε ειδικές περιστάσεις και μόνο- να εφαρμόζετε την μέθοδο με το σφηνάκι. Αξίζει!