Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς

Ο αγώνας της προσφοράς και της αλληλεγγύης, οφείλει την ομαλή και άριστη διεξαγωγή του στις εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς

Κάθε μεγάλο αθλητικό event όπως το TheTOC Merrython 2019 έχει μεγάλες απαιτήσεις τις οποίες δεν θα μπορούσε να καλύψει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών του.

Ο αγώνας της προσφοράς και της αλληλεγγύης, οφείλει την ομαλή και άριστη διεξαγωγή του στις εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες.

Συνοδοιπόροι του σε αυτή την αλυσίδα προσφοράς με αποδέκτες τους δρομείς που θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία αλλά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είναι οι πολύτιμοι υποστηρικτές του.

Οι υποστηρικτές

Contrex

Το Contrex μας ξεδιψά και παρέχει στους δρομείς Ασβέστιο και Μαγνήσιο για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του TheTOC Merrython 2019.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς

Οι δρομείς του TheTOC Merrython 2019, χρειάζονται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Contrex που είναι φυσικά πλούσιο σε Ασβέστιο και Μαγνήσιο και τους βοηθά να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα! Ένα μόνο λίτρο Contrex καλύπτει το 58% των ημερήσιων αναγκών σε Ασβέστιο και το 19% σε Μαγνήσιο. Το ασβέστιο συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και φροντίζει την καλή υγεία των οστών και των μυών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

https://www.facebook.com/contrex.gr/

https://www.instagram.com/contrexgr/

FITNESS

Οι Fitness Bars δίνουν στους δρομείς τη δύναμη και την απαραίτητη ενέργεια για τον απαιτητικό αγώνα.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 2

Το πρωί χρειαζόμαστε ενέργεια είτε τρέχουμε στο TheTOC Merrython, είτε «τρέχουμε» στον δρόμο για το γραφείο. Το πρωινό γεύμα πρέπει να παρέχει περίπου το 20% της ημερήσιας απαραίτητης ενέργειας και πρέπει να συμβάλει σημαντικά στην ημερήσια πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των υδατανθράκων, βιταμινών, μετάλλων, πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Οι μπάρες δημητριακών FITNESS®, με σιτάρι και βρώμης ολικής άλεσης, επιπλέον βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και υπέροχη γεύση, μας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για να φτάνουμε κάθε ημέρα όλο και πιο κοντά στους στόχους μας.

CENTRUM

Το CENTRUM είναι σύμμαχος για έναν υγιή τρόπο ζωής και υποστηρίζει τις καθημερινές ανάγκες των δρομέων σε πολυβιταμίνες.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 3

Το Centrum, παρέχει πολυβιταμίνες που συμπληρώνουν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή. Η εξειδίκευση, η επιμονή και η προσήλωση στη λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εφαρμόζει για τη δημιουργία κάθε σύνθεσης Centrum.

Συστατικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση όλων των πολυβιταμινών Centrum. Διαχρονικά, η έρευνα στο Centrum βασίζεται στα τελευταία ευρήματα της επιστήμης της διατροφής. Το Centrum αναζητά συνεχώς συστατικά και εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία θα αποτελέσουν στη συνέχεια την έμπνευση για νέες συνθέσεις συμπληρωμάτων διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.centrum.gr

ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ στηρίζει το TheTOC Merrython 2019 και φροντίζει για την ασφάλεια όλων των δρομέων.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 4

Για ακόμη μια χρονιά η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική έχει αναλάβει την ασφάλιση της αστικής ευθύνης της διοργάνωσης αλλά και το προσωπικό ατύχημα όλων των δρομέων. Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1973. Προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα για το όχημα, την υγεία, την κατοικία, την επιχείρηση, αλλά και για κάθε άλλη ασφαλιστική ανάγκη. Κύριο μέλημά της είναι η εκπλήρωση και η τήρηση των υποσχέσεων που έχει δώσει απέναντι σε όλους όσους την έχουν εμπιστευτεί. Για τη ΜΙΝΕΤΤΑ η ασφάλιση είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συναλλαγή. Είναι ανθρώπινη σχέση.

SAUCONY

Η Saucony Greece «τρέχει για καλό» και φέτος στο TheTOC Merrython και έχει ετοιμάσει δύο μοναδικές προσφορές.

Η πρώτη προσφορά αφορά όλους τους χιλιάδες συμμετέχοντες του αγώνα δρόμου, οι οποίοι θα λάβουν από ένα κουπόνι έκπτωσης 20%.

Και η προσφορά δεν σταματάει εδώ, αφού η εταιρεία θα κάνει δώρο δύο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια σε δύο από τους δρομείς του TheTOC Merrython που θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 5

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 7-12 και η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει την Κυριακή μετά τον αγώνα.

H Saucony, υπάρχει και λειτουργεί αποκλειστικά για τους δρομείς, οι οποίοι αποτελούν την έμπνευση και την πηγή κάθε καινοτομίας της. Οι δρομείς και οι ανάγκες τους κάνουν την εταιρεία διαρκώς καλύτερη καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Είναι ο λόγος για να παραμένει διαρκώς ανταγωνιστική με ειλικρίνεια και δίψα για νέες κατακτήσεις.

MLS Ιnnovation Inc.

Η MLS Ιnnovation Inc. στηρίζει έμπρακτα τo TheTOC Merrython 2019 και επιβραβεύει τους μεγάλους νικητές του αγώνα.

Η εταιρεία θα προσφέρει 4 smartphones στους μεγάλους νικητές του TheTOC Merrython (1ο άνδρα και 1η γυναίκα των 10 χλμ και 1ο άνδρα και 1η γυναίκα των 5 χλμ ) οι οποίοι εκτός το μετάλλιο και την ηθική ικανοποίηση της νίκης, θα κερδίσουν και από ένα smartphone, προσφορά της MLS Ιnnovation Inc.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 6

Η MLS Ιnnovation Inc. έχει στόχο την έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία.

Στόχος της είναι να απλοποιήσει την καθημερινότητα των πελατών, αναπτύσσοντας και ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες σε μοναδικά και εύκολα στη χρήση τους προϊόντα, δημιουργώντας έτσι εμπειρίες οι οποίες κάνουν ευκολότερη την ζωή τους.

Η MLS Innovation Inc. είναι συνυφασμένη με καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας, που προκύπτουν από την ιστορική εξέλιξη της εταιρείας και βασίζονται στην εμπειρία της στους τομείς των εφαρμογών πολυμέσων, της χρηστικότητας ηλεκτρονικών συσκευών, της γλωσσολογίας, της αναγνώρισης και της σύνθεσης ομιλίας, της ασφάλειας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.mlsinnovation.com

Physiomedica

Η Physiomedica κάνει προθέρμανση μαζί με τους δρομείς πριν τον αγώνα, για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί.

Οι υποστηρικτές του TheTOC Merrython 2019 είναι δίπλα στους δρομείς - εικόνα 7

Οι ειδικοί των κέντρων Physiomedica, προετοιμάζουν τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση, ώστε να ολοκληρώσουν τον αγώνα με το σώμα τους σε ετοιμότητα. Τα κέντρα Physiomedica αποτελούν σύγχρονα κέντρα φυσικοθεραπείας που δημιουργήθηκαν με σκοπό τη γρήγορη και πλήρη αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων. Χρησιμοποιούν την πρωτοπόρο στο χώρο της φυσικοθεραπείας προσέγγιση που στηρίζεται στο Μanual Τherapy, έναν τομέα εξειδίκευσης της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 26 Οκτ 2021 | 06:40

Ακης Πετρετζίκης: Μωσαϊκό με ταχίνι και αμύγδαλα - Ετοιμο σε 20 λεπτά

Αυτή η συνταγή του Ακη Πετρετζίκη απογειώνει το κλασικό μωσαϊκό!

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 25 Οκτ 2021 | 06:18

Ακης Πετρετζίκης: Συνταγή για cupcakes με 4 υλικά - Πανεύκολα, γίνονται σε 15 λεπτά

Ο Ακης Πετρετζίκης μάς δίνει την πιο εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα μας cupcakes!

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 24 Οκτ 2021 | 08:24

Ακης Πετρετζίκης: Απίθανο κέικ με υγρή σοκολάτα, με μόλις 3 υλικά

Αυτό το κέικ με σοκολάτα του Ακη Πετρετζίκη θα το λατρέψετε! Φτιάχνετεια πανεύκολα και θέλει μόνο... τρία υλικά.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 23 Οκτ 2021 | 08:26

Ακης Πετρετζίκης: Τσιζ κέικ black forest, όνειρο - Ετοιμο σε μόλις 30 λεπτά

Αυτή η εκδοχή τσιζ κέικ black forest, από τον Ακη Πετρετζίκη, σίγουρα θα σε ξετρελάνει! Είναι πανεύκολη και γίνεται σε ελάχιστο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 23 Οκτ 2021 | 00:37

Cozy ατμόσφαιρα και urban αισθητική σε μια κατοικία στη Θεσσαλονίκη

Αίσθηση πολυτέλειας από την cozy κατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

22 Οκτ 2021 | 13:10

Ποιος περιμένει να στεγνώσουν τα ρούχα τον χειμώνα; Σίγουρα όχι εγώ!

Το πλύσιμο των ρούχων και η πρόβλεψη του καιρού είναι δύο πράγματα που δεν με απασχολούν πια.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 22 Οκτ 2021 | 06:42

Συνταγή Ακη Πετρετζίκη: Πανεύκολη κοτόπιτα με ζύμη κουρού

Η κοτόπιτα του Ακη Πετρετζίκη με ζυμη κουρού είναι πανεύκολη και μπορείτε να τη φτιάξετε για κάθε περίσταση.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 21 Οκτ 2021 | 06:40

Ακης Πετρετζίκης: Πουράκια με πραλίνα φουντουκιού και καρύδια - Ετοιμα σε ελάχιστα λεπτά

Τέλεια συνταγή για πουράκια με πραλίνα φουντουκιού και καρύδια, από τον Ακη Πετρετζίκη.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 20 Οκτ 2021 | 06:40

Ακης Πετρετζίκης: Εύκολο κέικ με σοκολάτα και πορτοκάλι

Συνταγή του Ακη Πετρετζίκη για τέλειο, πολύ εύκολο κέικ με σοκολάτα και πορτοκάλι.