ΟΤΕ Μy WiFi: Δωρεάν ίντερνετ και εκτός σπιτιού

Τη δυνατότητα για δωρεάν ίντερνετ και εκτός σπιτιού δίνει ο ΟΤΕ στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double PLay

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω WiFi ακόμα και έξω από το σπίτι τους δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με την υπηρεσία OTE My Wifi.

Η υπηρεσία OTE My WiFi, σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, το μεγαλύτερο WiFi δίκτυο στον κόσμο, επιτρέπει στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους.
Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.

Την ίδια στιγμή οι συνδρομητές ΟΤΕ Double Play που ενεργοποιούν την υπηρεσία γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η υπηρεσία έχει ήδη παρουσία σε 15 χώρες (όπως Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Βέλγιο, Ολλανδία κ.ά.), απαριθμώντας περισσότερα από 13 εκατομμύρια σημεία (wifi FonSpots) παγκοσμίως.