
Η πιο εύκολη συνταγή για σπύπα πατάτας.
Υλικά
300 γρ. πατάτες, κοµµένες σε κύβους
350 ml νερό
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
50 γρ. βούτυρο
150 ml κρέµα γάλακτος
Διαδικασία
Βάζετε τις πατάτες και το νερό σε µια κατσαρόλα µε λίγο αλάτι και τις αφήνετε να βράσουν περίπου 20 λεπτά. Όταν ψηθούν, τις βάζετε στο µπλέντερ, µαζί µε το βούτυρο και την κρέµα γάλακτος και τις χτυπάτε µέχρι να γίνουν ένα ρευστό µίγµα.
Προσθέτετε το αλατοπίπερο κι αν χρειαστεί προσθέτετε ακόµη λίγο νερό για να γίνει πιο ρευστή.
Σερβίρετε µε λίγες σταγόνες από λάδι τρούφας (προαιρετικά).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr