
Αυτό το κέικ μπορείτε να το φτιάξετε πανεύκολα, γρήγορα και σίγουρα τα παιδιά θα το εξαφανίσουν μέσα σε λίγα λεπτά.
Τη συνταγή βρήκαμε από την food blogger Νικόλ Μαρίνου.
Υλικά
1 ½ φλιτζάνι (187 γραμμάρια) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ φλιτζάνι (52 γραμμάρια) άγλυκο κακάο
1 φλιτζάνι (195 γραμμάρια) λευκή ζάχαρη
1 1/3 φλιτζάνι γάλα πλήρες σε λιπαρά
Διαδικασία
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C και απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα τετράγωνο σκεύος 20x20 cm.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε το αλεύρι και το κακάο. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέστε στο μπολ και τη ζάχαρη και ανακατέψτε ξανά.
Τέλος, προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αδειάστε το μείγμα στο σκεύος και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου μισή ώρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr