Follow us

Pepper: Τα δύο δημοφιλή ρομπότ του «Ελ. Βενιζέλος»

Η νέα λειτουργία του ροπμπότ Pepper του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών, θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στην 84η ΔΕΘ.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Pepper: Τα δύο δημοφιλή ρομπότ του «Ελ. Βενιζέλος»

Μια νέα συνεργασία ξεκινά μεταξύ του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), με στόχο την αξιοποίηση σε πραγματικό αεροδρομιακό περιβάλλον, των αποτελεσμάτων έρευνας και καινοτόμων εφαρμογών κοινού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρώτη κοινή δράση αφορά στην προβολή της ρομποτικής τεχνολογίας, συνδυαστικά με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες αναπτύσσονται στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΙΠΤ) του ΕΚΕΦΕ «Δ».

O ΔΑΑ διαθέτει δύο ρομπότ Pepper, τα οποία έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε χώρους του κεντρικού αεροσταθμού, προσφέροντας πληροφορίες για τις πτήσεις και για τα καταστήματα του αεροδρομίου στα αγλικά αλλά και στα κινεζικά, κατά το πρώτο 4μηνο του 2019. Οι δύο Pepper αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς στους επιβάτες και στους επισκέπτες του αεροδρομίου, κερδίζοντας μάλιστα την αγάπη των νεότερων σε ηλικία.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο δεθνής αρολιμένας Αθηνών «παραχώρησε» στους ειδικούς ερευνητές του ΙΠΤ, τον "Pepper", το ρομπότ του αεροδρομίου, για… καλό σκοπό! Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι ερευνητές του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γνώσεων και Λογισμικού (SKEL Lab) του ΙΠΤ, ανέπτυξαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στην Αγία Παρασκευή,ένα νέο λογισμικό διαλογικού συστήματος,με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης στον Pepper, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Το νέο διαλογικό σύστημα αναμένεται να βελτιώσει τη διαδραστικότητα του Pepper, επιτρέποντας την κατανόηση πρόσθετων ερωτημάτων για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του αεροδρομίου της Αθήνας και προσφέροντας ενδιαφέροντες διαλόγους για τους επισκέπτες. Η νέα λειτουργία του Pepper θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων / ΓΓΕΤ/ ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" (κτίριο 13/31) και στη συνέχεια στη «Βραδιά του Ερευνητή», στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Κτήριο Αβέρωφ, Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, o εν ενεργεία διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Συστημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Αλέξανδρος Ζιώμας δήλωσε: «Τα αεροδρόμια εξελίσσονται σε ψηφιακές / έξυπνες πόλεις (smart cities) και, σε αυτό το περιβάλλον, η τεχνολογία έχει ρόλο εξαιρετικά σημαντικό. Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θεωρούμε την τεχνολογία ως πηγή δημιουργίας αξίας για το αεροδρόμιο, για τους συνεργάτες μας αλλά και για το επιβατικό κοινό, και επενδύουμε στις λύσεις, οι οποίες, όχι μόνον είναι καινοτόμες, αλλά κυρίως είναι ωφέλιμες για την «πόλη του αεροδρομίου». Παράλληλα πιστεύουμε ιδιαίτερα στις αποτελεσματικές και πρωτοποριακές συνεργασίες: Σε αυτό το πλαίσιο, θελήσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του ευρύτερου αυτού προγράμματος με το ΕΚΕΦΕ «Δ» - και τι πιο δόκιμο από το να ξεκινήσουμε με το ρομπότ μας, τον Pepper, που πλέον αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην καθημερινή διάδρασή του με τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και επισκέπτες του αεροδρομίου μας!».

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Δρ. Βαγγέλης Καρκαλέτσης δήλωσε: «Ο Δημόκριτος, έχει τα τελευταία χρόνια επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στη μεταφορά τεχνολογίας - τεχνογνωσίας από τα ερευνητικά εργαστήρια του, σε νεοφυείς καινοτόμες επιχειρήσεις ή στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης μεγάλων επιχειρήσεων, ώστε να εξελίξουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους. Παράλληλα «επενδύει» συνειδητά στην προστασία αυτής της διανοητικής ιδιοκτησίας του. Η συνύπαρξη νεοφυών, μικρομεσαίων και πολυεθνικών επιχειρήσεων, όπως η TESLA και η EY Global, στο Campus ενός Δημόσιου Ερευνητικού Κέντρου, δημιουργεί ένα μοναδικό οικοσύστημα, μέσα στο οποίο οι νέοι μπορούν πλέον με αξιώσεις να βλέπουν δυνατή την παραμονή τους στη χώρα και να συμβάλουμε έτσι στο στοίχημα της ανάπτυξης και του Brain Gain».

πηγή/Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ 07 Σεπ 2025 | 09:50

Συνταγή: Ζουμερό και αφράτο κέικ σοκολάτας με καρύδια και γλάσο

Μία πανεύκολη συνταγή για ένα τέλειο και αφράτο κέικ, που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

05 Σεπ 2025 | 14:53

Τα πιο αφράτα σπανακοτυρομπαλάκια - Γρήγορα και χωρίς μίξερ

Απόλαυσε μικρές μπουκιές γεμάτες άρωμα και νοστιμιά, έτοιμες σε λίγα λεπτά!

05 Σεπ 2025 | 10:24

Βάφλες γιαουρτιού- Η υγιεινή αλλά νόστιμη συνταγή χωρίς ζάχαρη

Με γιαούρτι και μέλι- Χωρίς ζάχαρη ή βούτυρο!

04 Σεπ 2025 | 16:16

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025 | 16:08

Πέντε τροφές που απαγορεύεται να βάζεις στην πόρτα του ψυγείου

Δες ποια τρόφιμα χαλάνε πιο γρήγορα αν τα βάλεις στην πόρτα του ψυγείου.

04 Σεπ 2025 | 10:18

Αφράτο ψωμί του τοστ: Η σπιτική συνταγή χωρίς συντηρητικά

Μια υγιεινή εκδοχή του ψωμιού που τρώμε εμείς και τα παιδιά μας καθημερινά!

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ 04 Σεπ 2025 | 08:09

Συνταγή: Γλυκό του κουταλιού σταφύλι σαν της γιαγιάς

Παραδοσιακή συνταγή με όλα τα μυστικά για να κάνεις το καλύτερο γλυκό του κουταλιού ακριβώς σαν της γιαγιάς.

03 Σεπ 2025 | 16:52

Πόσο καιρό θέλουν τα φρύδια σου να ξαναμεγαλώσουν; 6 τρόποι για να επιταχύνεις τη διαδικασία

Αναρωτιέσαι αν τα φρύδια σου θα ξαναμεγαλώσουν; Η απάντηση είναι ναι, αρκεί να ξέρεις τι να προσέξεις.

03 Σεπ 2025 | 15:29

Σπιτική σοκολάτα με σταφύλια - Θα χρειαστείς μόνο 2 υλικά

Και γλυκό και υγιεινό και άκρως καλοκαιρινό!

03 Σεπ 2025 | 14:01

Πώς να μιλήσεις στα παιδιά για την πρώτη μέρα στο σχολείο;

Τα πρωτάκια χρειάζονται ενθάρρυνση και οι μεγαλύτεροι μαθητές που επιστρέφουν χρειάζονται ενσυναίσθηση.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 03 Σεπ 2025 | 08:00

Συνταγή για κέικ μήλου - Ζουμερό και αρωματικό, ταιριάζει τέλεια με παγωτό

Μυρωδάτο και ζουμερό κέικ μήλου, ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες.

02 Σεπ 2025 | 15:48
02 Σεπ 2025 | 10:29

Τυρόπιτα βρώμης: Η εύκολη επιλογή για ένα αλμυρό πρωινό

Φτιαγμένη με υλικά χαμηλών λιπαρών και χωρίς αλεύρι.

VAMVAKOU REVIVAL 02 Σεπ 2025 | 08:49

Σεπτέμβριος ευεξίας στη Βαμβακού Λακωνίας: Ποδηλατάδες, γιόγκα και πεζοπορίες στο βουνό

Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο ξεπρόβαλλε, όμως στη Βαμβακού κρατάμε ακόμα τη ζεστασιά του καλοκαιριού και ζούμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στις πλαγιές του Πάρνωνα.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 02 Σεπ 2025 | 07:08

Γλυκό ψυγείου ρολό μπισκότο - Ο,τι πιο δροσερό, τραγανό και με αέρινη σαντιγί

Αυτό το γλυκό ψυγείου ρολό μπισκότο είναι το τέλειο απογευματινό γλύκισμα για αυτό το διάστημα που ακόμα έχει ζέστη.

01 Σεπ 2025 | 17:25

Δίαιτα μετά τις 6 μ.μ: Το κόλπο που αλλάζει το σώμα σου και τα κιλά σου

Μπορείς να χάσεις βάρος αν σταματήσεις να τρως μετά τις 6 μ.μ; Τι λένε οι ειδικοί;

01 Σεπ 2025 | 17:25

Τα οκτώ δημοφιλέστερα fast food και οι έξυπνες healthy εναλλακτικές τους - Τι προτείνει η ειδικός

Λατρεύεις το fast food ή αποτελεί επιλογή σου σε δύσκολες περιόδους; Κανένα πρόβλημα, καμία ενοχή! Αρκεί να δεις πώς οι παραγγελίες σου απέξω μπορούν να μετατραπούν σε σούπερ υγιεινές επιλογές!

01 Σεπ 2025 | 17:23

Θέλεις να μυρίζεις σαν μωρό; 5 αρώματα πούδρας που θυμίζουν ταλκ

Χαρίζουν ένα ανάλαφρο άρωμα και αποπνέουν την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας για το καλοκαίρι.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ 01 Σεπ 2025 | 06:34

Εύκολο κέικ της στιγμής - Χωρίς μίξερ, με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι

Κέικ απλό χωρίς μίξερ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Γίνεται με λίγα υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι.

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ 29 Αυγ 2025 | 06:36

Το γλυκό της τεμπέλας: Το πιο λαχταριστό και γρήγορο γλυκό μόνο με 4 υλικά

Ένα απίστευτα λαχταριστό και πανεύκολο γλυκό ιδανικό ακόμα και για όσους δεν έχουν καλή σχέση με την κουζίνα.

28 Αυγ 2025 | 14:18

Καλαμάκι κοτόπουλο απ’ έξω: Πόσο υγιεινή επιλογή είναι τελικά;

Το πιο "αθώο" fast food ή μια θερμιδική παγίδα; Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν παραγγείλεις.

28 Αυγ 2025 | 11:15

Γεμιστοί κολοκυθοκορφάδες με ρύζι: Μια απλή, νόστιμη και απόλυτα ελληνική συνταγή

Πώς να φτιάξεις γευστικούς γεμιστούς κολοκυθοκορφάδες με ρύζι, εύκολα και γρήγορα, για το καλοκαιρινό σου τραπέζι.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 28 Αυγ 2025 | 06:50

Γλυκό που μυρίζει γιαγιά: Μπισκοτένια γαλατόπιτα με βελούδινη κρέμα που μοσχοβολάει

Το ταψί βγαίνει από τον φούρνο, η μπισκοτένια βάση τραγανή, η κρέμα βελούδινη και η κανέλα γεμίζει τον αέρα με αρώματα.

TASTE ATLAS 27 Αυγ 2025 | 07:59

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα λικέρ παγκοσμίως - Το ελληνικό που βρίσκεται στα πρώτα και η ιστορία του

Ανάμεσα στα δέκα λικέρ που ξεχώρισαν για τη γεύση και την παράδοσή τους, συναντάμε και ένα ελληνικό απόσταγμα.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 27 Αυγ 2025 | 07:05

Ο πιο γευστικός και light κορμός - Χωρίς κουβερτούρα, βούτυρο και ζάχαρη

Αν λατρεύεις τον κορμό αλλά θέλεις μια πιο υγιεινή εκδοχή, αυτός ο κορμός χωρίς σοκολάτα είναι για εσένα!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ 26 Αυγ 2025 | 06:25

Γιατί φτιάχνουμε φανουρόπιτα σήμερα - Η παραδοσιακή συνταγή με τα 9 υλικά

Δεν υπάρχει εκκλησία από την οποία να μην περάσετε σήμερα και να μην δείτε δεκάδες φανουρόπιτες.

25 Αυγ 2025 | 10:57

Kλασική συνταγή για την παραδοσιακή μουσταλευριά - με 3 υλικά

Απλή και αυθεντική γεύση από τον τρύγο του Αυγούστου, με μούστο, αλεύρι και κανέλα – όπως τη φτιάχνανε οι γιαγιάδες μας.

ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ 25 Αυγ 2025 | 06:16

Συνταγή για κλασική φανουρόπιτα - Πεντανόστιμη, αφράτη, πολύ αρωματική

Κάθε ελληνικό σπίτι έχει κι από μια δική του συνταγή φανουρόπιτας που ισχυρίζεται μάλιστα η κάτοχος της συνταγής πως είναι η καλύτερη!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ 24 Αυγ 2025 | 06:45

Πανεύκολα τρουφάκια σοκολάτας με μόνο δύο υλικά

Τρουφάκια σοκολάτας μόνο με 2 υλικά, πολύ εύκολα και γρήγορα και χωρίς να λερώσουμε πάνω από 2 σκεύη.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 23 Αυγ 2025 | 09:02

Εύκολη φανουρόπιτα χωρίς μίξερ που γίνεται σε μόλις 5 λεπτά

Αυτή η λαχταριστή φανουρόπιτα φτιάχνεται μέσα σε μόλις 5 λεπτά και είναι αφράτη και πανεύκολη.

ΣΥΝΤΑΓΗ 21 Αυγ 2025 | 07:03

Γλυκό ψυγείου που θυμίζει μαμά - Χωρίς αυγά, χωρίς μίξερ και με ελάχιστα υλικά

Γρήγορο και απλό γλυκό για κάθε στιγμή. Εύκολο και απίθανα απολαυστικό.

20 Αυγ 2025 | 13:31

5 τρόφιμα που ποτέ δεν μπαίνουν στην πόρτα του ψυγείου

Μάθε πού πρέπει να τα φυλάς για να μείνουν ασφαλή και φρέσκα, σύμφωνα με τους ειδικούς.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 20 Αυγ 2025 | 10:18

Συνταγή για φανουρόπιτα που δεν τρίβεται – Με 9 υλικά

Αφράτη, μυρωδάτη και πανεύκολη φανουρόπιτα με απλά υλικά, για να τη μοιραστείς όπως ορίζει το έθιμο.

ΣΥΝΤΑΓΗ 20 Αυγ 2025 | 10:16

Δροσερό και κρεμώδες γλυκό με μπισκότα Lotus και άλλα 4 υλικά - Δεν χρειάζεται ψήσιμο

Δροσερό γλυκό Lotus με μόνο 5 υλικά. Χωρίς ψήσιμο, εύκολο και γρήγορο, με τραγανή βάση μπισκότου, κρεμώδη γέμιση και πλούσια επικάλυψη πραλίνας Lotus.

19 Αυγ 2025 | 14:04

Πώς το πρόσωπο "ξεφουσκώνει" σε 14 μέρες – Η τροφή που πρέπει να αποκλείσεις

Μάθε πώς ένα απλό διατροφικό τρικ ξεφουσκώνει το πρόσωπό σου και τα μάτια σε μόλις 2 εβδομάδες – ιδανικό μετά τις διακοπές.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 19 Αυγ 2025 | 06:54

Γιαουρτογλυκό με μπισκότα σε μόνο 5 λεπτά - Φανταστική συνταγή που θα λατρέψετε

Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ μπισκότα και με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

18 Αυγ 2025 | 07:43

Το πιάτο που δεν πρέπει να παραγγέλνουμε όταν έχει ζέστη και τρώμε έξω

Καλό είναι να προσέχουμε τι παραγγέλνουμε σε ένα εστιατόριο! Ορισμένα πιάτα μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία μας!

ΚΑΙ ΘΥΛΑΚΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 16 Αυγ 2025 | 10:17
14 Αυγ 2025 | 09:32

Πώς κάνουμε gaslighting στα παιδιά μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Μπορούν οι γονείς να κάνουν gaslighting στα παιδιά τους; Φυσικά και μάλιστα πολλές φορές δεν μιλάμε για περιπτώσεις τοξικών γονιών!

14 Αυγ 2025 | 09:01

H πιο εύκολη τούρτα - Με βάση μπισκότου και παντεσπάνι

Η πιο εύκολη τούρτα που έχεις φτιάξει ποτέ!

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ 14 Αυγ 2025 | 07:24

Υπέροχη συνταγή για ατομικό τιραμισού - Σερβίρεται σε κομμάτια ή στο ποτήρι

Μία υπέροχη συνταγή για ατομικό τιραμισού! Όλα τα μυστικά για το πώς να φτιάξετε σπιτική κρέμα πατισερί. Σερβίρετέ το σε κομμάτια ή στο ποτήρι.

13 Αυγ 2025 | 14:18

Η κολοκυθόπιτα ρολό με μοτσαρέλα που πρέπει να δοκιμάσεις - Μόνο με 105 θερμίδες

Δοκίμασε την υγιεινή και γευστική κολοκυθόπιτα ρολό με μοτσαρέλα, μόνο με 105 θερμίδες, ιδανική για ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό.

13 Αυγ 2025 | 08:38

Μπισκοτογλυκό σαν cheesecake- Η εύκολη συνταγή με γκανάζ σοκολάτας

Το πιο νόστιμο μπισκοτογλυκό που θυμίζει cheesecake!

12 Αυγ 2025 | 09:26

Πέντε τρόφιμα που συμβάλλουν στην κακή διάθεση και στις αλλαγές συμπεριφοράς στα παιδιά

Οι γονείς ξέρουν ότι κάποια τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά και τη διάθεση του παιδιού τους.

12 Αυγ 2025 | 09:10

Μελιτζάνες στο φούρνο με σάλτσα και φέτα- Το απόλυτο καλοκαιρινό γεύμα

Ένα πεντανόστιμο γεύμα που μυρίζει καλοκαίρι!

ΣΥΝΤΑΓΗ 12 Αυγ 2025 | 07:32

Cheesecake ψυγείου χωρίς ζάχαρη - Εύκολο και γρήγορο

Καταπληκτικό και ελαφρύ γλυκό χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις. Εύκολα και γρήγορα απολαμβάνετε τη δροσιά του μόνοι σας ή με φίλους.

11 Αυγ 2025 | 09:53

Σoκολατένια δημητριακά - Η εύκολη συνταγή για να τα φτιάξεις στο σπίτι

Τα δημητριακά είναι απαραίτητα στο πρωινό, αλλά χωρίς τα πρόσθετα και τη ζάχαρη! Η υγιεινή συνταγή για να τα απολαμβάνεις κάθε μέρα.

ΣΥΝΤΑΓΗ 11 Αυγ 2025 | 08:01

Πανεύκολο και γρήγορο μπισκοτογλυκό με ελάχιστα υλικά - Δεν χρειάζεται ψήσιμο, μόνο ψυγείο

Το μπισκοτογλυκό ψυγείου είναι το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου και είναι ιδανικό για όλες τις στιγμές της ημέρας!

11 Αυγ 2025 | 07:25

Οκτώ μάσκες προσώπου για -εγγυημένα- πιο λαμπερή επιδερμίδα

Όταν οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται η πιο λαμπερή και αληθινή εικόνα της επιδερμίδας μας!

10 Αυγ 2025 | 14:28

Σε αυτόν τον τόπο που "κρατά χαρακτήρα" το "απέραντο γαλάζιο" δεν τελειώνει ποτέ

Το νησί αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν τη φύση και την πεζοπορία

ΣΥΝΤΑΓΗ 10 Αυγ 2025 | 08:32

Trifle με κρέμα και μπανάνες: Εύκολο, νόστιμο και σπιτικό

Τι πιο ωραίο γλυκό για να σερβίρετε και να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας

ΑΝΕΠΑΦO ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 10 Αυγ 2025 | 08:30
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 09 Αυγ 2025 | 10:05

Νομάδες ζυθοποιοί φτιάχνουν μπύρες σε όλον τον κόσμο - Οι συνταγές με γεύση μέχρι και… τζατζίκι, ταξιδεύουν μέχρι τη Χαβάη

Οι νομάδες ζυθοποιοί σύντομα θα αποκτήσουν και τη δική τους βάση, καθώς ετοιμάζεται το ζυθοποιείο τους στην Κέρκυρα

ΣΥΝΤΑΓΗ 09 Αυγ 2025 | 08:35

Το πιο εύκολο, γρήγορο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα - Πιο αγνό και κυρίως σπιτικό

Πάντα ένα χειροποίητο παγωτό είναι ότι καλύτερο για τους δικούς μας

08 Αυγ 2025 | 17:24

Σπιτικό παγωτό κανταΐφι - Η εύκολη συνταγή για το πιο θεϊκό, καλοκαιρινό γλυκό

Φτιάξε παγωτό κανταΐφι στο σπίτι με την πιο εύκολη συνταγή! Τραγανό κανταΐφι με βελούδινη κρέμα και σιρόπι κανέλας!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ 08 Αυγ 2025 | 07:11

Γλυκό ψυγείου με μόνο 3 υλικά - Πανεύκολο και απόλυτα δροσιστικό

Γλυκό ψυγείου με φράουλες ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο θέλετε και άλλα δύο υλικά.

07 Αυγ 2025 | 13:00

Συνταγή: Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο υποβρύχιο βανίλια στο σπίτι

Η σπιτική συνταγή που θα σε γυρίσει στην παιδική σου ηλικία.

07 Αυγ 2025 | 11:08

Light σουφλέ λαχανικών - Έτοιμο σε 5 λεπτά

Ένα πεντανόστιμο σουφλέ λαχανικών στην πιο ελαφριά εκδοχή του!