Αν αγαπάς τις πραλίνες και τα αλείμματα, τότε σίγουρα ξέρεις πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν ο πρωταγωνιστής της ημέρας σου. Ένα καλό άλειμμα πάνω σε ψωμί ή φρυγανιά είναι από εκείνες τις μικρές απολαύσεις που επιλέγεις ξανά και ξανά, όχι μόνο για πρωινό αλλά και για snack, γλυκό διάλειμμα ή ακόμα και επιδόρπιο.
Και τώρα που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, ίσως είναι η ιδανική στιγμή να πας αυτή τη συνήθεια ένα level πιο πάνω. Να αφήσεις για λίγο τις κλασικές επιλογές και να φτιάξεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό: μια πραλίνα μελομακάρονο, γεμάτη άρωμα και γλύκα, και το καλύτερο; Με μόλις τέσσερα υλικά, από
Με αυτήν τη συνταγή από την digital creator Γεωργία Λιούλια (@georgia_lioulia), δε θα καταβάλεις καθόλου κόπο, καθώς το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μούλτι και λίγα λεπτά από τον χρόνο σου.