X

«Σταγόνες Ζωής»: Ένα graffiti για κάθε Εθελοντή Αιμοδότη που προσφέρει

Το 60ο Γυμνάσιο Αθηνών και το Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής – Δρακοπούλειον σας προσκαλούν στα εγκαίνια του έργου «Σταγόνες Ζωής».

Γράφει: TheToc team

Το Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής – Δρακοπούλειον και το 60ο Γυμνάσιο Αθηνών, σας προσκαλούν στα εγκαίνια του έργου «ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΖΩΗΣ», που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στις 5:30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Ρηνείας 2 & Κυψέλης - Κυψέλη).

Πρόκειται για ένα έργο graffiti του καλλιτέχνη Νίκου Λυγερού, το οποίο είναι αφιερωμένο σε κάθε Εθελοντή Αιμοδότη που προσφέρει το αίμα του ανώνυμα, προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου μας. Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε μια γιορτή χαράς, αγάπης και προσφοράς.

Για την υλοποίηση του έργου συνεργάστηκαν:

  • συνΑθηνά Δ.Α.
  • 60ο Γυμνάσιο Αθηνών
  • 6η Κοινότητα Δ.Α.
  • Σώμα Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής - Δρακοπούλειον

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας: Ελένη Ηλία: 6945133737, Ολυμπία Καλούδη: 6973040437

Μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στο έργο μας προσφέροντας αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο την ημέρα εκείνη (4/04/2019) και δηλώνοντας τις λέξεις «ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΖΩΗΣ» για τις ανάγκες της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ή για λογαριασμό του Σώματος Εθελοντών Αιμοδοτών Αττικής - Δρακοπούλειον (Αρ. Μητρ. 13916).

Δηλώνετε έτσι και έμπρακτα την παρουσία σας στον κοινωνικό χώρο με τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο.