Αυτό το κέικ σοκολάτας σε βαζάκι χωρίς ζάχαρη είναι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα καθώς δεν θα χρειαστείς καν φούρνο για να το ψήσεις. Βράζει τέλεια σε κατσαρολάκι και είναι ατομικό.
Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φτιάξεις 3-4 μερίδες σε 3-4 διαφορετικά βαζάκια αν θέλεις να φτιάξεις για περισσότερα από ένα άτομα.
Συνταγή: Τέλειο κέικ σοκολάτας σε βαζάκι
Υλικά
1 αυγό
5 κ.σ. φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό AQUA Carpatica
1 κ.γ. υποκατάστατο ζάχαρης
1 κ.σ. λάδι καρύδας λιωμένο
2 κ.σ. αλεύρι βρώμης
1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι.
Κλείσε το βαζάκι με μία χάρτινη θήκη ψησίματος για cupcakes και μετά με το καπάκι από το βαζάκι.
Βράσε νερό σε κατσαρολάκι. Μόλις αρχίσει να βράζει βάλε μέσα το βαζάκι σου. Βράσε για 20-30 λεπτά.
Βγάλε το βαζάκι στην άκρη και άνοιξε το καπάκι.
Μετά από 5-10 λεπτά ρίξε από πάνω 1 κουταλιά της σούπας λιωμένη κουβερτούρα στέβια.