Τα καλύτερα στέκια της Αθήνας από τον Βασίλη Καλλίδη

Ο σεφ δοκιμάζει, περιγράφει και συστήνει που θα γευτείτε τα νοστιμότερα και πιο ξεχωριστά πιάτα στην πόλη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

«Τρελαίνομαι για την Αθήνα, την αγαπώ, μου κάνει κάτι, ρε παιδί μου, ακόμα με μαγεύει, όπως τον Χατζηχρήστο που κατέβαινε για πρώτη φορά από τη Λαμία. Με γοητεύει το κτίριο της Λέσχης αξιωματικών, το Χίλτον και απέναντι ο Δρομέας. Λατρεύω τις μαρμάρινες εισόδους-μαυσωλεία με πολυθρόνες του Σαρίδη, της Ρηγίλλης και της οδού Λυκείου και όλα τα παράθυρά τους που το βράδυ ανάβουν λαμπατέρ με καπελάκια και φαίνονται από κάτω τα ταβάνια και μισοί πίνακες στους τοίχους. Λατρεύω την ιντερνάσιοναλ Αθήνα και τις γειτονιές της, μα πάνω απ’ όλα το φαγητό της. Μπορείς να βρεις τα πάντα: ουκρανικά, αφρικάνικα, ποντιακά, μεξικάνικα, μανιάτικα, από την Νάξο και τον Ψηλορείτη. Νουντλς από την Σεούλ, πιλάφια περσικά, χαλούμια, κούρδικα, αρμένικα και σούσι από την Οζάκα» λέει, ανάμεσα σε άλλα, ο Βασίλης Καλλίδης μιλώντας για τις αγαπημένες του γεύσεις και τα στέκια που προτιμάει να τρώει στην πόλη.

Ο επιτυχημένος, Έλληνας σεφ αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει μία νέα νοικοκυρά, αλλά και 3 εύκολες και γρήγορες συνταγές για να παίρνουμε μαζί στην δουλειά υγιεινά σνακ.

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece.com