Έχεις παρατηρήσει ότι στις ταβέρνες τα μπιφτέκια είναι πάντα ζουμερά τα μπιφτέκια ενώ κάθε φορά που τα μαγειρεύεις εσύ (κι όχι η μαμά σου) σου βγαίνουν στεγνά;
Τι κάνεις λάθος; Τα υλικά, το ζύμωμα ή το ψήσιμο; Μάλλον ο συνδυασμός όλων αυτών! Χρειάζεσαι καλό μοσχαρίσιο κιμά, χρειάζεται καλό ζύμωμα, αλλά και να τα αφήσεις για λίγο στο ψυγείο. Χρειάζεσαι λαδάκι αλλά και ένα σχαροτήγανο!
Το ψήσιμο στον φούρνο είναι για πιο έμπειρους... μάγειρες, ενώ στο τηγάνι θα μπορέσεις να ελέγξεις καλύτερα το ψήσιμο, αφού θα χρειαστείς και λιγότερο χρόνο.