Follow us

Τι λένε τα ζώδια για το 2023: Μια χρονιά πλούσια σε εκπλήξεις

Είμαστε στο δρόμο μιας καλύτερης ζωής; Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
ετησιες προβλεψεις

Από το 2020 ζούμε σε ένα νέο κόσμο, πιο ανθρώπινο, με αλληλεγγύη, όπου εκφράζεται η ελευθερία του καθενός. Τι ελπίζουμε πια; Ο πόλεμος, οι εντάσεις, τα νεύρα….όλα αυτά μέσα στο 2023, ας ελπίσουμε να ηρεμήσουν. Δυο μεγάλα γεγονότα, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες στις 8 Μαρτίου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Μαρτίου θα φέρουν μεγάλες αναστατώσεις. Και αν δείξουμε εμπιστοσύνη, θα μας δοθεί η ευκαιρία για καλές προσωπικές αλλαγές. Αυτό αφορά όλα τα ζώδια. Θα ανέβουμε επίπεδο, θα κατανοήσουμε πως πρέπει να σεβόμαστε τον πλανήτη. Οι πόροι, η φύση και η ομορφιά του κόσμου πρέπει να διατηρηθούν και να δημιουργηθούν νέες ισορροπίες για να ζήσουμε όλοι μαζί αρμονικά.

Πως θα είναι το 2023 για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

"Έχεις πράσινο φως, προχώρα".

Τι αισιοδοξία, τι ενθουσιασμός στην αρχή της χρονιάς! Με τον Δία στο ζώδιό σου ως τα μέσα Μαΐου (αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια), θα τα βλέπεις όλα όμορφα και μεγάλα. Με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, μπορείς να αναποδογυρίσεις βουνά. Θέλεις να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους και να ξεφύγεις από όλες τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς που σε εμποδίζουν. Διατηρώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, κάνεις αυτό που σου αρέσει: αυτή είναι η προτεραιότητά σου. Μπορεί να ξυπνήσεις και να δείξεις όσα είσαι ικανή να πραγματοποιήσεις. Τέλος Μαΐου, αναρωτιέσαι για τα θέλω σου, για τις αξίες που είναι ουσιαστικές για να αισθανθείς ασφαλής. Είναι η στιγμή για να καρποφορήσουν όσα διαθέτεις και για να προσαρμοστείς στις υλικές αλλαγές που ο Ουρανός έφερε από το 2018 και που από τον Ιούνιο, θα ενισχυθούν (απώλεια ή απρόσμενη επιστροφή χρημάτων, αλλαγή δραστηριοτήτων…). Ο Κρόνος θα διευκολύνει παράλληλα την ομαδική εργασία, την πραγματοποίηση σχεδίων που επιθυμείς και την εδραίωση φιλικών σου σχέσεων. Θα σε ενθαρρύνει στη συνέχεια να τελειοποιήσεις όσα δεν έχεις τελειώσει, να κατανοήσεις τα τελευταία χρόνια, τι θα ήταν καλό να αλλάξεις και να σταματήσεις. Θα σου επιτρέψει επίσης να δεις καθαρά την νέα κατεύθυνση που θα πάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που ο Ποσειδώνας δεν σταματά να σε εμπνέει. Ο Πλούτωνας που σε ανάγκασε να οριοθετήσεις εκ νέου την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου, θα σταματήσει να σε κοντράρει τέλος Μαρτίου. Θα μπορείς να κάνεις νέες φιλίες, να βρεις νέες ομάδες για να εξελιχτείς, που θα ανταποκρίνονται περισσότερο στα θέλω σου.

Έρωτας: Μεγάλη σεξουαλική διάθεση από Μάιο-Ιούλιο. Πολλά τα ερωτήματα το καλοκαίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

"Βγες από τη ρουτίνα"

Λίγη υπομονή…. Ο Δίας,ο πλανήτης των ανοιγμάτων και της τύχης, μπαίνει στο ζώδιό σου στις 17 Μαΐου. Έχεις 4 μήνες για να προετοιμαστείς, να κοιτάξεις προς τα πίσω για να δεις τι σου έμαθε τα τελευταία 12 χρόνια, για να κατανοήσεις πως εξελίχτηκες. Η βοήθεια προς τους άλλους αύξησε την ενσυναίσθηση,την συμπόνια για τον πόνο γύρω σου. Από τα μέσα Μαΐου, θα μπορέσεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να εξερευνήσεις νέους δρόμους και να κάνεις νέες γνωριμίες για να προχωρήσεις καλύτερα στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Ο Κρόνος, που περισσότερο από δυο χρόνια, μπλόκαρε τις ανάγκες ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου, θα σου επιτρέψει να τις πραγματοποιήσεις, να βγεις από τη ρουτίνα και να κινηθείς όπως θες. Μπορείς να μεταφέρεις στους άλλους τις εμπειρίες σου, να αναλάβεις περισσότερες υπευθυνότητες μέσα σε ομάδες που υπερασπίζονται τις ιδέες σου και να επιλέξεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αυτούς που ανταποκρίνονται περισσότερο στο δρόμο της εξέλιξης που έχεις χαράξει. Ο Πλούτωνας, τα τελευταία χρόνια, σου επέτρεψε να απαλλαχτείς από πράγματα που πίστευες και σε κλείδωναν. Έγινες πιο αντικειμενική, πιο ανεκτική, διατηρώντας το αυτό θα μάθεις περισσότερα. Η είσοδός του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Μαρτίου, θα σου δώσει την ανάγκη να οριοθετήσεις την καριέρα σου σε τομείς που ανταποκρίνονται περισσότερο στην ανθρωπιστική πλευρά του κόσμου, σε νέα ιδανικά που σε ενέπνευσε ο Ποσειδώνας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη μετάλλαξη. Άσε το φως του να σε οδηγήσει.

Έρωτας: Να είσαι η πιο όμορφη Μάρτιο-Απρίλιο. Μπορεί να συναντήσεις τον άντρα των ονείρων σου. Άσε τον Έρωτα να σου γυρίσει ανάποδα τις αισθήσεις τον Ιούλιο, Αύγουστο και πάρε το χρόνο σου να ζήσεις και να αγαπήσεις Οκτώβριο-Νοέμβριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

"Ζωή με ανοιχτούς ορίζοντες"

Η χρονιά ξεκινάει με αργούς ρυθμούς, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, αλλά στις 12 Ιανουαρίου, αυτό τελειώνει. Έχεις ξανά πολύ δύναμη και προχωράς μπροστά, ρίχνεσαι σε πολλά συναρπαστικά σχέδια. Τύχη! Ο Δίας είναι εκεί ως το Μάιο για να τα εξελίξεις ευνοϊκά. Άσε τα όνειρά σου, τα ιδανικά σου να φωτίσουν το δρόμο που προχωράς. Κάνε ότι μπορείς για να βελτιώσεις τον κόσμο. Όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο πιο πολλά λαμβάνεις. Να είσαι ανοιχτή σε νέες φιλίες. Επέκτεινε τον κύκλο που δημιούργησες. Συνέχισε επίσης να ταξιδεύεις, να μελετάς, να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Κάνε μια εκπαίδευση που θα κάνει καλύτερο το βιογραφικό σου. Ο Κρόνος θα σε ενθαρρύνει ως τις 7 Μαρτίου. Θα δώσει στη συνέχεια στην καριέρα σου μια νέα ορμή. Θα δεις τις προσπάθειες των τελευταίων 10 χρόνων να ανταμείβονται. Θα αναγνωριστείς, θα σε εκτιμήσουν και μπορεί να ανέβεις σε μια θέση με πολλές αρμοδιότητες. Ο Ουρανός, βρίσκεται στις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου αλλά θα σου επιτρέψει να δεις πιο καθαρά μέσα σου. Μην προσπαθείς να αντισταθείς στις αλλαγές που σου επιβάλλει. Πάρε το χρόνο σου, αντίθετα, να τις παρατηρήσεις και να δεις τις πληροφορίες που μπορείς να πάρεις. Με τον Πλούτωνα, από Μάρτιο-Ιούνιο, η άποψή σου για τον κόσμο θα αρχίσει να αλλάζει. Αυτή η ώριμη εμπειρία μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη δέσμευση μέσα σε ομάδες, κινείσαι για να μεταμορφώσεις την κοινωνία.

Έρωτας: Τον Ιανουάριο παίρνει μια νέα ορμή. Η σχέση σου ενισχύεται, γίνεται πιο έντονη ως τον Μάρτιο, ανθίζει τον Απρίλιο, Μάιο και μπορεί να σε κακομάθει το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Ωραία αρμονία Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Χαμογέλα, έχεις τύχη"

Από το 2018, ο Ουρανός σου πρόσφερε πολλές ευκαιρίες για αλλαγές αλλά με τον Κρόνο,από το 2020, όλα ήταν μπλοκαρισμένα, με εντάσεις και καθυστερήσεις. Ξαναβρίσκεις το χαμόγελό σου, ο ερχομός του σε ένα φιλικό ζώδιο στις 8 Μαρτίου θα τα αλλάξει όλα. Μπορείς λοιπόν με χαρά και εμπιστοσύνη να αφεθείς στα όνειρά σου, να κάνεις φιλίες, να βρεις νέες ομάδες να εξελιχτείς, να ριχτείς σε σχέδια. Όμως δεν είναι μόνο αυτά…. Θα επωφεληθείς, από τις 17 Μαΐου και για ένα χρόνο τις θετικές ενέργειες του Δία που θα συναντήσει τον Ουρανό σε φιλικό για σένα ζώδιο, τον Ταύρο. Μαζί του, η τύχη σου χαμογελά και όλα είναι μεγάλα. Τέλος τα όρια, οι περιορισμοί… ! Ο ενθουσιασμός σου, η αισιοδοξία σου, θα σε πάνε μπροστά. Τα όνειρά σου μπορούν πιο εύκολα να πραγματοποιηθούν. Μπορείς να χτίσεις, να αισθανθείς πιο σταθερή στα σχέδιά σου, να αναπτύξεις ταλέντα που δεν φαντάζεσαι, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Όλα γίνονται πιο εύκολα με τον Δία, τον τυχερό του ζωδιακού! Ο Πλούτωνας σου επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να κατανοήσεις ότι ο άλλος ήταν ο καθρέφτης σου και ότι η σχέση σου δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν μεταμορφωθείς εσωτερικά. Από τις 24 Μαρτίου,θα σε τεστάρει σε όσα επιχειρείς με άλλον. Θα μάθεις το άστο να πάει καταλαβαίνοντας πως ένα τέλος φέρνει πάντα μια αρχή. Η τόνωσή σου θα είναι στην κορυφή την άνοιξη.

Έρωτας: Με τον Κρόνο, από τις 8 Μαρτίου,μπορείς να είσαι πιο ειλικρινής στις ερωτικές σου σχέσεις. Με τον Έρωτα, αισθάνεσαι η πιο όμορφη το Μάιο, Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, μπορεί να παθιαστείς και να ξαναβρείς την έκσταση.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

21 Φεβ 2024 | 16:25

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει την αληθινή της επιδερμίδα - και μια συνήθεια που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

"Τα έσπασα, δεν άντεξα" - Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται μια συνήθειά της που ακολουθούμε σχεδόν όλες μας.

21 Φεβ 2024 | 15:04

To τέλος μιας κόντρας: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου.

21 Φεβ 2024 | 13:25

Μαριέττα Χρουσαλά: Η φωτογραφία με τα παιδιά της που μας έκανε να ταυτιστούμε

Το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανάρτησε μία φωτογραφία που μας έκανε να ταυτιστούμε μαζί της.

21 Φεβ 2024 | 13:24

Νατάσα Παζαΐτη: Με τον γιο της, Αλέξανδρο σε έκθεση ζωγραφικής - Κομψοί μητέρα και γιος

Μητέρα και γιος έδωσαν το παρών σε έκθεση ζωγραφικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

21 Φεβ 2024 | 11:58

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Προεδρικό Μέγαρο με μαύρα πέδιλα και office look

Για επαγγελματικούς λόγους επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

21 Φεβ 2024 | 11:14

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ατύχημα για τον γιο τους, Αρίωνα

Ο γιος τους Αρίωνας είχε ένα ατύχημα στο χέρι με αποτέλεσμα να το δέσει με γύψο.

20 Φεβ 2024 | 17:03
20 Φεβ 2024 | 15:45

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για shopping με τις κόρες της - Δείτε πόσο έχουν ψηλώσει

Η παρουσιάστρια μαζί με τις κόρες της συνδύασαν τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο με τις αγορές τους

20 Φεβ 2024 | 15:35

Αυτή είναι η ευρύχωρη τσάντα από τη Zara που θα κρατάς όλη την άνοιξη

Η τσάντα από τη Zara που ταιριάζει με κάθε ανοιξιάτικο σύνολο.

20 Φεβ 2024 | 12:05

Το αινιγματικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στο Instagram

Τι συνέβη και η Δέσποινα Βανδή έκανε αυτή την ανάρτηση;

20 Φεβ 2024 | 10:03

Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τους κοιλιακούς της ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Ένα χρόνο μετά τον ερχομό της κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε τους κοιλιακούς της

20 Φεβ 2024 | 10:02

Νατάσα Θεοδωρίδου: Νέα βραδινή εξόρμηση με τον Γιώργο Λιάγκα και καλούς φίλους

Το βράδυ της Κυριακής είχαν μία έξοδο στο Botoxe Athens μαζί με άλλους καλούς φίλους, ανάμεσά τους, τον Νίκο Βέρτη και τον Γιάννη Λάτσιο.