X

Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Σπύρου Παπαδόπουλου για 2η χρονιά στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ

Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Σπύρου Παπαδόπουλου συνεχίζεται στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ. Στον θίασο φέτος και οι: Δημήτρης Μαυρόπουλος και Χρήστος Σπανός.

Γράφει: TheToc team

Μεγαλώνει και ομορφαίνει ο θίασος του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ. Η μεγάλη επιτυχία του περσινού χειμώνα, αναμένεται ακόμα καλύτερη!

Ο σπουδαίος κωμικός Δημήτρης Μαυρόπουλος, στο ρόλο του εισβολέα εφοριακού, που ενώ έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις, τελικά πυροδοτεί αλλεπάλληλες καταστροφές και εκρήξεις γέλιου! Στην παρέα και ο εξαίρετος Χρήστος Σπανός, στο ρόλο ενός νεαρού καθηγητή της ορθοπεδικής που συμβάλλει κι αυτός άθελά του στον γενικό τραγέλαφο.

«Δείπνο Ηλιθίων» - Έναρξη παραστάσεων Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Θέατρο Κάππα - Κυψέλης 2, Κυψέλη | 2107707227, 2108827000

Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Χρήστος Σπανός, Άννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.