Το HUAWEI P smart Z λατρεύει τις διακοπές

Με pop-up selfie camera, τεχνολογίες επαγγελματικής φωτογραφίας, μπαταρία 4000 mAh και full screen οθόνη, θα αναδείξει το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από τις λήψεις σας

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Το HUAWEI P smart Z, δεν είναι το μοναδικό κινητό με Pop-up camera. Ούτε το μοναδικό κινητό με full screen οθόνη. Ωστόσο, έχει όλα τα παραπάνω αλλά και έναν συνδυασμό software και hardware, που το καθιστά ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για κάθε χρήστη που θέλει φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας, αντοχή στη χρήση και κομψή εμφάνιση.

Το HUAWEI P smart Z λατρεύει τις διακοπές
HUAWEI P smart Z

Προσφέρει αναλογία οθόνης 19.5:9, απαλλαγμένη από κενά και εγκοπές, και ότι άλλο αναιρεί την πραγματική έννοια Full Screen.  Με κάλυψη του 91% της επιφάνειας του τηλεφώνου, η οθόνη των 6.59 ιντσών, ανάλυσης 2340x1080, πυκνότητας pixels 391PPI προσφέρει και λειτουργία Eye Comfort, η οποία φιλτράρει τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία και μειώνει την κόπωση και καταπόνηση των ματιών σας.

Η μεγάλη αναλογία οθόνης του HUAWEI P smart Z έγινε πραγματικότητα χάρη στην εμπρόσθια Pop-Up κάμερα των 16MP που βρίσκεται στο εσωτερικό του πάνω μέρους του τηλεφώνου και μόλις ενεργοποιηθεί ανασύρεται αυτόματα σε 1 δευτερόλεπτο, παίρνοντας θέση πάνω από την οθόνη σαν περισκόπιο υποβρυχίου.

HUAWEI P smart Z
HUAWEI P smart Z

Η Pop-Up κάμερα του HUAWEI P smart Z υποβλήθηκε σε αναρίθμητα τεστ όπως είναι οι 100.000 φορές ενεργοποίησης και η απευθείας πίεση 12Kg που απέδειξαν την αξιοπιστία και την ποιότητα της κατασκευής της από τη Huawei. Μια ακόμα λειτουργία για την ασφάλεια της Pop-Up κάμερας του Huawei P smart Z είναι η ενεργοποίηση της αυτόματης απόκρυψής της κατά την πτώση, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος.

Η εμπρόσθια κάμερα του HUAWEI P smart Z με AI, αναγνωρίζει αυτόματα 8 διαφορετικές σκηνές όπως ο μπλε καλοκαιρινός ουρανός, η πρασινάδα και οι εσωτερικοί χώροι ενώ το μέγεθος pixel 1.0µm σε συνδυασμό με το διάφραγμα F/2.2, ρυθμίζουν άψογα τον φωτισμό και το background των πορτραίτων. Τέλος, η τεχνολογία AI «διορθώνει» τον οπίσθιο φωτισμό ενώ ένας ειδικός αλγόριθμος ωραιοποίησης και τα εφέ φωτισμού 3D, δίνουν στις selfie φωτογραφίες επαγγελματική χροιά.

HUAWEI P smart Z
HUAWEI P smart Z

Στο πίσω μέρος, το HUAWEI P smart Z διαθέτει μια διπλή κάμερα 16MP + 2MP. Η κύρια κάμερα με τα 16MP διαθέτει διάφραγμα F/1.8 και διάταξη έξι οπτικών στοιχείων (6P) που συγκεντρώνει περισσότερο φως ενισχύοντας το contrast και την καθαρότητα των φωτογραφιών ενώ η εστίαση και ο θόρυβος βελτιώνονται θεαματικά. Η κάμερα των 2MP λειτουργεί συμπληρωματικά στην κύρια, ρυθμίζοντας το βάθος πεδίου για φωτογραφίες επιπέδου SLR.

Το HUAWEI P smart Z  διαθέτει το chipset των 12nm με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710F υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4,000 mAh θα αντέξει πολλές ώρες χωρίς φόρτιση αυτό το καλοκαίρι.