X

Το πιο εύκολο, γρήγορο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα - Πιο αγνό και κυρίως σπιτικό

Πάντα ένα χειροποίητο παγωτό είναι ότι καλύτερο για τους δικούς μας

Γράφει: TheToc team

Με μόλις τρια υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υγιεινό, πολύ εύκολο, λαχταριστό και σπιτικό παγωτό. Πάντα ένα χειροποίητο παγωτό είναι ότι καλύτερο για τους δικούς μας.

Θα χρειαστούμε

φυτική σαντιγύ τύπου morfat ermol

ζαχαρούχο γάλα

εβαπορέ γάλα

Αφού έχουμε βάλει όλα τα υλικά μας στο ψυγειο για μισή ώρα ξεκινάμε την διαδικασία της παρασκευής του παγωτού μας.

Χτυπάμε με το μίξερ τη morfat σύμφωνα με τις οδηγίες γύρω στα 8 λεπτά και ύστερα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα για ακόμη 3 λεπτά.

Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.

Το μείγμα μας είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ανοξείδωτο δοχείο και κατευθείαν στην κατάψυξη. το αφήνουμε μια ώρα περίπου κι αν θέλουμε το χτυπάμε ξανά με μίξερ για να γίνει πιο αφράτο και σερίρουμε

Καλή σας απόλαυση

Διαβάστε Επίσης