X

Το ρούμι Zacapa Solera 23 μας συστήνει το Art of Slow

Το ρούμι συναντά τη γαστρονομία, την απόλαυση του καφέ, την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τους ρυθμούς στην πόλη σε tempo που μπορείς να απολαύσεις

Γράφει: TheToc team

Η σύγχρονη ζωή κινείται τόσο γρήγορα που έχουμε εξοικειωθεί πλέον με τους φρενήρεις ρυθμούς της. Η καθημερινότητα μας έχει γίνει εξαιρετικά έντονη και ο χρόνος που αφιερώνουμε σε ό,τι αγαπάμε, αλλά και στις απολαύσεις που κάνουν τη ζωή μια αληθινή εμπειρία, έχει περιοριστεί σημαντικά.

Εχουμε γίνει ανυπόμονοι, πιέζοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ωστόσο, οι εμπειρίες αποκτούν πραγματικό νόημα μόνο μέσα από την ουσιαστική επένδυση χρόνου, διαφορετικά όλα μας προσπερνούν και δεν μας αφήνουν καμία «γεύση»!

Το premium ρούμι Zacapa Solera 23, μας συστήνει την έννοια του Art of Slow και τη φιλοσοφία που το συνοδεύει, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με τη διαδικασία παραγωγής του. Παράλληλα, μας προσκαλεί να «δημιουργήσουμε» τον χρόνο που έχουμε ανάγκη και να τον αξιοποιήσουμε κάνοντας ό,τι πραγματικά αγαπάμε.

Το ρούμι Zacapa Solera 23 παράγεται στην καταπράσινη γη της Γουατεμάλα, σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, σε ένα αποστακτήριο που χαρακτηριστικά αποκαλούν "Το Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα".

Είναι αποτέλεσμα ενός σπάνιου terroir, ενός συνδυασμού κλίματος, ηφαιστειογενούς εδάφους και φυσικών παραγόντων, που ενώνονται με την εξειδικευμένη απόσταξη και την αργή διαδικασία ωρίμανσης “Sistema Solera”, για να προσφέρουν αυτό το εξαιρετικά εκλεκτό ρούμι.

Ανακαλύψτε αυτό το εξαιρετικό ρούμι, όχι μόνο για την ενδιαφέρουσα γεύση του ή το πολυδιάστατο άρωμά του, αλλά για την αυθεντική κουλτούρα της αργής διαδικασίας ωρίμανσής του που προσδίδει την τέλεια ισορροπία στη γεύση του.

Tags