Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και αν ψάχνεις μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για νηστίσιμο γλυκό σου έχουμε την καλύτερη. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρινιώτης φτιάχνει πανεύκολη ταχινόπιτα και χρησιμοποιεί τις αγαπημένες σταγόνες κουβερτούρας για να απογειώσει τη γεύση.
Η ταχινόπιτα είναι ένα ζουμερό κέικ που φτιάχνεται εύκολα χωρίς μίξερ, χωρίς κόπο και έχει εκπληκτική γεύση.
Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr