Follow us

Ζώδια: Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 16 Μαίου 2022

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 22-28 μοίρα στα ζώδια αυτά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
fsfsf

Πραγματοποιείται στην 25.18 μοίρα του Σκορπιού στις 7.13 ώρα Ελλάδας, είναι ένα έντονο φεγγάρι, μια Υπερπανσέληνος (το φεγγάρι βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο με τον πλανήτη μας). Ανήκει στην σειρά Saros 131. H επιρροή του είναι ισχυρή και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την σκοτεινή μας πλευρά.

Παρόμοιες εκλείψεις είχαμε το 1914 (αυτονομία Βορείου Ηπείρου υπό την Αλβανική κυριαρχία), 1932 (παραιτείται η κυβέρνηση του Ελευθερίου Βενιζέλου-σεισμός στη Χαλκιδική με 161 θανάτους), 1950 (Ελληνικές βουλευτικές εκλογές), 1968 (πόλεμος του Βιετνάμ-ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δολοφονείται), 1986 (δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Σουηδίας-παρουσιάζεται ο πρώτος υπολογιστής Apple-ισχυρός σεισμός στην Καλαμάτα με νεκρούς και τραυματίες),2004(Ελληνικές βουλευτικές εκλογές-Ολυμπιακοί αγώνες στην Αθήνα). Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ανεβαίνει πάνω από τη Βορειοδυτική βόρεια Αμερική και τον Ειρηνικό Ωκεανό και θα δύσει πάνω από την Αφρική και την Ευρώπη.

Το φεγγάρι αυτό σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο, τρίγωνο με Άρη/Ποσειδώνα και εξάγωνο με Πλούτωνα. Η ταλαιπωρία είναι ο δρόμος προς την αναγέννηση, η Ανάσταση συνεπάγεται της Σταύρωσης. Μπορεί να είμαστε παγιδευμένοι σε νοσηρές σκέψεις και συνήθειες και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τυχόν φόβους και ανασφάλειες για να ηρεμήσουμε. Για να πετύχουμε την ψυχολογική ολοκλήρωση, θα πρέπει να δουλέψουμε σκέψεις και συναισθήματα με θετικό τρόπο. Υπάρχει έντονη επιθυμία για οικονομική και προσωπική ικανοποίηση. Οι εκλείψεις έχουν μια βαριά ενέργεια, μπορεί να βυθιστούμε στο ασυνείδητο για να βγουν στην επιφάνεια παλιά τραύματα και πληγές. Ο Κρόνος φέρνει ευθύνες, απομόνωση, κατάθλιψη, απώλειες. Θα πρέπει να δούμε προσεκτικά τι μας κρατάει πίσω πριν προχωρήσουμε παρακάτω. Η έκλειψη στο Σκορπιό δοκιμάζει την οικονομία (συντάξεις, ασφάλειες, ενέργεια, σίτιση κλπ). Νιώθουμε ανυπεράσπιστοι και ευάλωτοι μπροστά σε όσα συμβαίνουν.

Οι εκλείψεις ολοκληρώνουν καταστάσεις, έρχονται για να διακόψουν, να τελειώσουν κάτι. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν, συνεργασίες τελειώνουν, υπάρχουν χωρισμοί, μάχες για συμφέροντα, μοιραία γεγονότα έρχονται στη ζωή μας. Η εξέλιξη έρχεται μέσα από τη σύγκρουση, πολλοί είναι αυτοί που θα προχωρήσουν σε μια νέα κατεύθυνση ζωής. Η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα δημιουργεί ένα ομιχλώδες κλίμα, θολό, κυριαρχούν αβεβαιότητες, διλήμματα, συγχύσεις, παγίδες που μας αποσυντονίζουν και μας οδηγούν σε αδράνεια. Θα πρέπει να είμαστε καχύποπτοι σε ενέργειες που μπορεί να μας βλάψουν, προσοχή σε κλεψιές,ατυχήματα, μολύνσεις…

Το καλό είναι ότι οι δυο αυτοί πλανήτες κάνουν τρίγωνο με την έκλειψη προσφέροντας μια διέξοδο η οποία μπορεί να είναι καλλιτεχνική, φιλανθρωπική, δημιουργική. Η πίστη, η ενσυναίσθηση, η ανιδιοτελής αγάπη κυριαρχούν. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, να έχουμε πείσμα και επιμονή για τον δρόμο της ουσιαστικής μετουσίωσης.

Οι μέρες αυτές είναι έντονα φορτισμένες. Οι αποφάσεις που παίρνουμε στηρίζονται στο συναίσθημα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα κληθούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας αφού πρώτα κλείσουμε πόρτες σε ότι μας ενοχλεί,μας ταράζει, μας κρατά στάσιμους. Ένα τέλος φέρνει και μια νέα αρχή.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη σε επηρεάζει σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με χρέη και οφειλές του παρελθόντος, έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές και σε κοινά οικονομικά με σύντροφο. Μπαίνεις στη διαδικασία να δεις τις σχέσεις σου βαθιά για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα. Πληγές και παράπονα από το παρελθόν βρίσκουν λύσεις. Μπορεί να απελευθερωθείς από μια τοξική σχέση. Προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σου, ίσως και για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι καλή περίοδος για επενδύσεις. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Μπορεί να νιώσεις ψυχολογικά κουρασμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Αξιολογείς τα άτομα που θεωρείς σημαντικά για σένα, βλέπεις αν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου και παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον. Μπορεί όμως να λάβεις και κάποιες ανακοινώσεις από το σύντροφό σου. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, δεν θα αποφύγεις μια ρήξη, έναν χωρισμό και εντάσεις, ίσως αυτό να συμβεί και με συνεργάτες. Μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου δύσκολα αλλά και λυτρωτικά. Αν πάλι βρίσκεσαι σε καλή σχέση, τότε οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι θετικές και μπορεί να προχωρήσεις σε μια πιο ουσιαστική δέσμευση. Μπορεί πάλι να βγουν στο φως παρασκηνιακές ενέργειες του παρελθόντος και να πληγωθείς από τη μια πλευρά, αλλά από την άλλη θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί στη δουλειά να υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, οι συνθήκες να είναι πιεστικές ή μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες ή μπορεί να γίνουν περικοπές στη δουλειά σου και να μην είσαι ικανοποιημένη από τις απολαβές. Προσοχή στη φυσική σου κατάσταση,μην αγχώνεσαι. Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες, κάνε μια δίαιτα αν είναι απαραίτητο. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και δεν σε εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά. Βρες τις ισορροπίες σου. Μπορεί να έχεις ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Προσοχή σε απάτες, παραπλανήσεις,παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Δεν είναι καλή περίοδος για τυχερά παιχνίδια, μην ρισκάρεις. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, ένας χωρισμός είναι πιθανός. Αν πάλι είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου, θα προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Θα κάνεις μια νέα δημιουργική αρχή. Αυτό το διάστημα, θα βρεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, θα ασχοληθείς με τα ταλέντα σου, θα διασκεδάσεις με τα παιδιά σου, θα εμπνευστείς. Ένας νέος έρωτας, κάτω από δύσκολες συνθήκες μπορεί να γεννηθεί.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Σε επηρεάζει και ψυχολογικά αφού μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος ή μπορεί να βγουν καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός. Μπορεί να σε πιάσει το παράπονο ή ακόμα και η νοσταλγία για άτομα που δεν υπάρχουν πια στη ζωή σου. Κάτι αλλάζει στην οικογενειακή σου ζωή. Βάζεις τα όριά σου για να μην ανακατεύονται οι άλλοι, μπορεί να μετακομίσεις, να έχεις εξελίξεις σε θέματα ακινήτων. Τα συναισθήματα είναι έντονα και θα πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις διπλωματικά. Μείνε ψύχραιμη και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, κάνε ένα βήμα πίσω για να αποφύγεις συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα. Κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, κλείνουν κάποιοι κύκλοι για να ανοίξουν νέοι στη συνέχεια. Κάνε τον απολογισμό σου και δέξου την πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

24 Ιουν 2022 | 17:04

Το πιο εμβληματικό κομμάτι της Zara επιστρέφει δυναμικά έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια

Η πιο χαρακτηριστική φούστα - σορτς των fashionistas επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις της σεζόν.

24 Ιουν 2022 | 16:23

Έλενα Χριστοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς photoshop - Δείτε τη με μαγιό

Απολαμβάνει τις διακοπές στα Κουφονήσια με εκλεκτή παρέα και τον σύντροφό της

24 Ιουν 2022 | 14:45

Η βεράντα της Νάντιας Μπουλέ είναι ό, τι πιο εντυπωσιακό είδαμε τελευταία: Με γρασίδι και εκπληκτική θέα

Η γλυκιά μανούλα ζει την πιο ωραία περιόδο της ζωής της καθώς κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της

24 Ιουν 2022 | 14:06

Παναγιώτα Βλαντή: Πιο μαυρισμένη απο ποτέ ποζάρει με το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και είναι πιο μαυρισμένη απο ποτέ.

24 Ιουν 2022 | 14:06

Η Γεωργία Αβασκαντήρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Εντυπωσιακή, με μακρύ σατέν φόρεμα

Η χορεύτρια έκανε μια επίσημη εμφάνιση, στο Make a Wish και ξεχώρισε με το σύνολό της.

24 Ιουν 2022 | 10:52

Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε την τέλεια εμφάνιση με βραδινό φόρεμα και αθλητικά παπούτσια

Ο στιλιστικός συνδυασμός που θα σε κρατήσει άνετη και stylish.

24 Ιουν 2022 | 10:52
23 Ιουν 2022 | 16:58

Μαριέλλα Φασούλα: Η εμφάνιση της εντυπωσιακής αθλήτριας με τον πατέρα και τον αδερφό της

Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, Παναγιώτη Φασούλα πραγματοποίησε μια εμφάνιση και έκλεψε τις εντυπώσεις

23 Ιουν 2022 | 15:47

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειες που έχουμε όπως έχω κι εγώ"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε και εκείνη στα MAD VMA και έδωσε το δικό της μήνυμα όσον αφορά το γυναικείο σώμα.

23 Ιουν 2022 | 15:02

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το γεύμα που τη βοηθά να διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της

Ξέρει να τρώει υγιεινά και να γυμνάζεται και γι αυτό διαθέτει ένα απο τα πιο ωραία σώματα

23 Ιουν 2022 | 15:02

"Τρία χειρουργεία μετά": Η Αμαλία Κωστοπούλου κάνει θαλάσσιο σκι πρώτη φορά μετά το σοβαρό ατύχημα

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

23 Ιουν 2022 | 12:16

Μαρίνα Βερνίκου: Η σπάνια εμφάνιση με τα δύο μικρότερα παιδιά της στα σοκάκια της Μυκόνου

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει ο Γιώργος και η Αννέζια Καμπουρίδη.