
Οι περισσότερες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία συνδέονται με διάφορες γεύσεις που απολαμβάναμε όταν ήμασταν μικροί. Όπως τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια μας, όταν μετρούσαμε με τους φίλους μας ένα ένα τα παγωτά που τρώγαμε, που τότε είχαν άλλη γεύση.
Κι όμως υπάρχει μια γεύση που παραμένει αναλλοίωτη όσα χρόνια κι αν περάσουν, αφού παρασκευάζεται με την ίδια ποιότητα και την ίδια συνταγή από το 1967. Ο λόγος για το "θεϊκό” παγωτό Δωδώνη, που ακολουθεί την ίδια "μονότονη” πορεία δημιουργώντας καθημερινά την ίδια αυθεντική γεύση που απολαμβάναμε όταν ήμασταν μικροί. Με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, αγνά υλικά και θεϊκή γεύση.

Και κάθε φορά που απολαμβάνουμε τις γεύσεις του παγωτού Δωδώνη νιώθουμε να επιστρέφουμε στα γλυκά χρόνια της αθωότητας.
Σήμα κατατεθέν οι παρφέ γεύσεις που δοκιμάσαμε για πρώτη φορά ως μικρά παιδιά και τις απολαμβάνουμε ακριβώς ίδιες και απαράλλαχτες και σήμερα. Αυτό το μαμαδίστικο παγωτό που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά σε εκείνο το μικρό γαλακτοπωλείο της Κυψέλης και συνεχίζει να παρασκευάζεται μέχρι σήμερα στο εργοστάσιο της Δωδώνης στην Παλλήνη με φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, κυδώνια από το Πήλιο, τραγανιστά καραμελωμένα αμύγδαλα, φιστίκια και φουντούκια που καβουρδίζονται για δώσουν την ιδιαίτερη γεύση στο παρφέ παγωτό Δωδώνη.
Φυσικά, με κάθε ευκαιρία δοκιμάζουμε και τις νέες πλούσιες γεύσεις Δωδώνη μέσα από μια γκάμα που ανανεώνεται διαρκώς. Χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση, στην ποιότητα και τις πρώτες ύλες που το καταλαβαίνεις σε κάθε κουταλιά.

Φέτος τέσσερις νέες γεύσεις προστέθηκαν στην ήδη πλούσια γκάμα και αναστάτωσαν το καλοκαίρι μας. Το σορμπέ limoncello εμπνευσμένο από το γνωστό λικέρ της Ιταλίας με ζωντανή και έντονη αίσθηση λεμονιού, το παγωτό pavlova με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας αλλά και το παγωτό Βανίλια Μαδαγασκάρης με φυτικό ενεργό άνθρακα και η Creme Brulee. Όλα υπέροχα.

Για όσους προτιμούν το soft παγωτό Δωδώνη, παρασκευάζεται από φρέσκο ελληνικό γάλα και όχι από σκόνες και είναι πραγματικά απίθανο.
"Η φάση" με το παγωτό είναι πάντα Δωδώνη
Όλοι μας, σε όποια γενιά κι αν ανήκουμε, σίγουρα έχουμε απολαύσει παγωτό Δωδώνη, σε κάποια πλατεία ή σε κάποιο νησί της Ελλάδας.
Η Δωδώνη έχει ταΐσει γενιές και γενιές, και όσα κι αν αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, όλοι συμφωνούμε ότι "η φάση" με το παγωτό είναι πάντα Δωδώνη.
Boomers, GenX, Millennials, GenZ, όλες οι γενιές συνεννοούμαστε και μιλάμε την ίδια γλώσσα απολαμβάνοντας το θεϊκό παγωτό Δωδώνη, το πιο αναγνωρίσιμο ελληνικό παγωτό που συνεχώς ανανεώνεται με νέες γεύσεις, αλλά με έμφαση στην ίδια πάντα κορυφαία ποιότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr