Απίθανες εικόνες από τον φωτογραφικό διαγωνισμό Public Moments Awards

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός των Public για ερασιτέχνες και επαγγελματίες δέχεται συμμετοχές μέχρι τις 15 Μαίου. Ανέβασε τη δική σου εικόνα!

|
SHARE THIS
0
SHARES

Πως ζεις την Κυριακή; Πόσο δημιουργικά μπορείς να φανταστείς αυτή τη μαγική ημέρα; Στην Πόλη; Στην φύση; Με τους ανθρώπους που αγαπάς ή με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν;

Τα Public, με τον φωτογραφικό διαγωνισμό Public Moments Awards αποφάσισαν να το ανακαλύψουν και καλούν εσένα και όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να εμπνευστούν από την πόλη τους και να ανεβάσουν την φωτογραφία τους στο site του διαγωνισμού Public Moments Awards μέχρι τις 15 Μαΐου για να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει και τα πρώτα δείγματα δουλειάς που επιλέξαμε στο TheTOC.gr αποκαλύπτουν τις μαγικές γωνιές που συνάντησαν και απαθανάτισαν οι χομπίστες φωτογράφοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό με τα κινητά τους!

Είδαμε γνώριμα σημεία αλλά με διαφορετική ματιά και πόλεις που γνωρίζουμε ή και όχι. Νιώσαμε την ένταση της στιγμή της λήψης της φωτογραφίας και «μυρίσαμε» τη βροχή μέσα από τις σταγόνες που αποτυπώθηκαν στην εικόνα.

Η δημιουργικότητα δεν σταματά εδώ. Προλαβαίνεις ακόμα να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό Public Moments Awards.

Διάβασε ότι πρέπει να γνωρίζεις και κάνε κλικ εδώ!

Τα Public Moments Awards είναι ένας ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο από τα καταστήματα Public που στόχο έχει να καλέσει καθημερινούς χρήστες, αλλά και επαγγελματίες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες και βίντεο, να αναδείξουν το ταλέντο τους, να κερδίσουν μεγάλα Βραβεία, Χρηματικά Έπαθλα και Διακρίσεις.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι

«Οι Κυριακές μας»

Και υπάρχουν τρεις υποθεματικές υποκατηγορίες: στη Φύση, στην Πόλη, με Ανθρώπους

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη φωτογραφία και το βίντεο, σε απλούς χρήστες που αποτυπώνουν αγαπημένες τους στιγμές με την αγαπημένη τους συσκευή, αλλά και σε επαγγελματίες φωτογράφους.

Μπορείς να ανεβάζεις τα έργα που έχεις δημιουργήσει έως και τις 15 Μαΐου 2016 . Στις 16 Μαΐου 2016 ξεκινά η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής για τη κατηγορία "Είμαι επαγγελματίας".

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook