Βιβλίων Τόποι: Υιοθέτησε μια σχολική βιβλιοθήκη. Μπορείς!

Το Βιβλίων Τόποι κλείνει ένα χρόνο ζωής και το γιορτάζει προσκαλώντας μας να υιοθετήσουμε και να εξοπλίσουμε μια σχολική βιβλιοθήκη.

bibliwn-topoi-uiothetise-mia-sxoliki-bibliothiki-mporeis
SHARE THIS
0
SHARES


Ένας χρόνος Βιβλίων Τόποι

Τον Δεκέμβριο του 2014 άρχισαν οι ξεναγήσεις σε βιβλιοθήκες της Αθήνας. Από τότε, κάθε μήνα οι Βιβλίων Τόποι επισκέπτονται και γνωρίζουν μία βιβλιοθήκη. Μόλις συμπλήρωσαν ένα χρόνο δράσης και το γιορτάζουν.

Στο Low Profile Whiskey Bar (Βουλής 7, εντός στοάς Μπολάνη, Σύνταγμα), το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, από τις 2.00 μ.μ. ως τις 8.00 μ.μ., ο Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, ο Παναγιώτης Παναγάκης και ο Μάκης Προβατάς θα ντύσουν με jazz, blues και rock 'n' roll ρυθμούς τα πρώτα γενέθλια της δράσης.

 Με την ευκαιρία, οι Βιβλίων Τόποι υιοθετούν μια σχολική βιβλιοθήκη και την εξοπλίζουν με βιβλία. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, η οποία από το 2013 συγκεντρώνει καινούρια ή σχεδόν καινούρια βιβλία και τα στέλνει σε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Για κάθε ποτήρι μπίρα (4 €), κρασί (4,5 €) και απλό ποτό (6,5 €) το Low Profile Whiskey Bar θα ρίχνει ένα ευρώ στον κουμπαρά μας. Στο τέλος της βραδιάς, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά βιβλίων που θα καταλήξουν σε μια σχολική βιβλιοθήκη της περιφέρειας. Το τυχερό σχολείο, από όσα έχουν απευθυνθεί στο Library4all, θα αναδειχθεί με κλήρωση στη διάρκεια του πάρτι.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook