Είμαστε στην εκκίνηση μαζί με τους χορηγούς του TheTOC Merrython 2018

Αυτές είναι επιχειρήσεις που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τους δρομείς και καθιστούν εφικτή τη διεξαγωγή του αγώνα.

eimaste-stin-ekkinisi-mazi-me-tous-xorigous-tou-thetoc-merrython-2018
SHARE THIS
0
SHARES

Το TheTOC Merrython, που αισίως φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής, ένα από τα πιο γιορτινά δρομικά δρώμενα, συνδυάζει την άθληση και την ευεξία με την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι επιδόσεις που έχουν καταγραφεί στο αθλητικό πεδίο και οι αναμνήσεις που έχουν αποκτήσει οι συμμετέχοντες είναι σίγουρα από τα δυνατά σημεία του TheTOC Merrython. Ωστόσο, ακόμα σημαντικότερο είναι το εύρος της προσφοράς μέσω των εσόδων από τις συμμετοχές του αγώνα, προς τους συνανθρώπους μας που στηρίζει το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων).

Αυτό το όραμα, αυτά τα πέντε χρόνια άθλησης και προσφοράς, δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τη στήριξη των Χορηγών του αγώνα. Φέτος, στην εκκίνηση του 5ου επετειακού αγώνα, μαζί με την ομάδα του TheTOC Merrython 2018 και τους χιλιάδες δρομείς, θα βρεθούν και οι χορηγοί που μοιράζονται τις αξίες του TheTOC Merrython και στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις του.

AMSTEL FREE

Δίπλα στο TheTOC Merrython 2018 βρίσκεται η Amstel Free, η μοναδική μπύρα με 0,0% αλκοόλ και με υπέροχη γεύση, αποτέλεσμα του μοναδικού συνδυασμού από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, γεγονός που την καθιστά ιδανική για όποιον ακολουθεί ένα πιο υγιεινό lifestyle.

Η Amstel Free, αυτή η εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπίρα χωρίς αλκοόλ αλλά με υπέροχη γεύση, μπορεί να βρίσκεται παντού, κάθε ώρα της ημέρας, ακόμα και δίπλα σε ένα δρομικό event. Η Amstel Free δεν είναι απλά μια εναλλακτική. Είναι η μπίρα που είναι Free από επιλογή!

 

SAUCONY

Η Saucony ιδρύθηκε το 1898 στις όχθες του ομώνυμου ποταμού στην Πενσυλβάνια με πρωταρχικό στόχο την υποστήριξη των δρομέων. Οι δρομείς αποτελούν την έμπνευση της Saucony και κάθε καινοτομίας της. Αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων της και ο λόγος που παραμένει διαρκώς ανταγωνιστική, και διψασμένη για νέες κατακτήσεις.

Στη Saucony, πιστεύουν ότι μια καλή μέρα είναι η μέρα που πάτε για τρέξιμο, αλλά υπέροχη μέρα, είναι εκείνη που εμπνέετε και κάποιον άλλο να τρέξει.Στη Saucony, θέλουν να νιώθουν ότι έχουν κάνει τα πάντα για να βελτιώσουν, έστω και λίγο, τη ζωή και την απόλαυση των δρομέων. Για αυτόν τον λόγο θα προσφέρoυν δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων του TheTOC Merrython 2018.

Η Saucony, θέλοντας με τη σειρά της να ευχαριστήσει τους δρομείς που με τη δράση τους στηρίζουν τους συνανθρώπους τους και σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 5 χρόνων του καταστήματος, προσφέρει έκπτωση 20% σε όλη τη νέα συλλογή για τους συμμετέχοντες στο TheTOC Merrython 2018

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Την ασφάλιση για την αστική ευθύνη της διοργάνωσης, αλλά και το προσωπικό ατύχημα των δρομέων του TheTOC Merrython 2018, έχει αναλάβει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και από το ξεκίνημά της, πριν 45 χρόνια, στηρίζει τις δραστηριότητές της στο τρίπτυχο: «σαφήνεια στους όρους του ασφαλιστικού προγράμματος, προσωπικές σχέσεις, ταχύτητα στην αποζημίωση».

Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε ασφαλιστική ανάγκη -Αυτοκινήτο, Περιουσία, Αστική Ευθύνη, Σκάφη Αναψυχής, Μεταφορές, Τεχνικές Ασφαλίσεις- αλλά και στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής/εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαγωνισμός ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

Φέτος, όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για τρία ασφαλιστήρια ποδηλάτου με το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ BIKE 1 με οδική βοήθεια. Η κλήρωση θα γίνει από το TheTOC το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ημέρα του αγώνα. Οι νικητές θα ενημερωθούν και μέσω email από τη διοργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση ποδηλάτου εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook