Η Αθήνα μας «ταξιδεύει» με σκέιτμπορντ

Οι σκέιτερς της Αθήνας μας «μυούν» στη νοοτροπία, τις συνήθειες, τα στερεότυπα, τον τρόπο ζωής, τις εικόνες, τις σκέψεις, τα όνειρα και τις ανησυχίες τους...

SHARE THIS
0
SHARES

Ο Κώστας Μάνδυλας είναι ο παλιότερος και ίσως ο καλύτερος φίλμερ της ελληνικής σκέιτ σκηνής και είναι σίγουρο οτι θα έχετε δει αρκετά απο τα video του. Στο ντοκιμαντέρ «ATH documentary», οι σκέιτερς της Αθήνας μας «μυούν» στη νοοτροπία, τις συνήθειες, τα στερεότυπα, τον τρόπο ζωής, τις εικόνες, τις σκέψεις, τα όνειρα και τις ανησυχίες τους. Για την ολοκλήρωση της ταινίας απαιτήθηκαν περίπου δυόμισι χρόνια.

Τόσο χρειάστηκε για να δώσει τις δικές του απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα ο Κώστας Μάνδυλας μέσα από ένα μοναδικό σκέιτ ντοκιμαντέρ.

Μέσα σε 57 λεπτά ξεδιπλώνονται άγνωστες πτυχές από την αστική κουλτούρα του skating σε κάθε γωνιά της ελληνικής πρωτεύουσας, τόσο από παλιούς skaters οι οποίοι είδαν την Αθήνα να αλλάζει πρόσωπο με τα χρόνια όσο και από το νέο «αίμα» που τώρα ανακαλύπτει τους δρόμους και τα μυστικά της.

Στο ντοκιμαντέρ παίρνουν μέρος οι: Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης, Μιχάλης Βασιλάκης, Giorgio Zavos, Δημήτρης Μπάρης, Χρήστος Λούπης, Θωμάς Κολούσης, Γιώτης Γόρδιος.

Η προβολή του «ATH documentary» θα γίνει την Πέμπτη 27/02 στις 21:00 στο Exile Room, στην οδό Αθηνάς 12 στο Μοναστηράκι.

Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook