Κάλεσμα Εθελοντών για το 15ο Επετειακό Athens Digital Arts Festival

Το Athens Digital Arts Festival 2019 επιστρέφει στις 9-12 Μαΐου με τη 15η επετειακή διοργάνωση και σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του.

kalesma-ethelontwn-gia-to-15o-epeteiako-athens-digital-arts-festival
SHARE THIS
0
SHARES

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), επιστρέφει με τη 15η επετειακή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί 9 με 12 Μαΐου 2019, με τη θεματική «Ο Κόσμος είναι ένα Ολόγραμμα». Καθώς οι πιθανότητες σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί το μέλλον είναι απεριόριστες, το ADAF 2019 επιδιώκει να τις εξερευνήσει μέσα από το τρίπτυχο τέχνη, τεχνολογία, επιστήμη.

Το ADAF 2019 συγκέντρωσε 3.574 καλλιτεχνικές προτάσεις από 3.530 καλλιτέχνες (103 χώρες), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ένθερμα στο Ανοιχτό Κάλεσμα του Φεστιβάλ.

Παρακολουθήστε το video documentation της τελευταίας διοργάνωσης, τον Μάϊο 2018 και δείτε πώς το ADAF φέρνει στο τώρα την μαγεία του μέλλοντος μέσα από μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες.

Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ADAF. Κάθε χρόνο, δεκάδες δημιουργικοί άνθρωποι εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα του Φεστιβάλ, αναπτύσσοντας τις δυνατότητές τους και προσφέροντας σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, όπως στους χώρους υποδοχής, στην παραγωγή, στο στήσιμο της έκθεσης καθώς και στις ξεναγήσεις στο κοινό.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15/03/2019

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις δημιουργικά, ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα και το χρόνο σου, στην 15η διοργάνωση και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία. Αν είσαι άνω των 18 ετών, συμπλήρωσε τη φόρμα.

Μετά το τέλος του Φεστιβάλ, οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες: volunteers@adaf.gr

 

Χορηγός Επικοινωνίας TheTOC.gr.

Ακολουθήστε τη σελίδα του TheTOC.gr στο Facebook και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook