Μοναδικό θέαμα: Oι γιγάντιοι δεινόσαυροι έρχονται στην Αθήνα

Από τις 15 Οκτωβρίου 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019 μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο χωροχρόνο στο Helexpo στο Μαρούσι.

monadiko-theama-oi-gigantioi-deinosauroi-erxontai-stin-athina
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν στη Θεσσαλονίκη, οι γιγάντιοι δεινόσαυροι έρχονται στην Αθήνα. Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να ταξιδέψουν στα προϊστορικά χρόνια.

Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος, ο διπλόσαυρος και όλη η παρέα, κατηφορίζουν στην Αθήνα στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι.

 

Από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019 μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ταξίδι στο χωροχρόνο καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου, τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στην προϊστορική εποχή, όποτε και ζούσαν τα εντυπωσιακά ζώα.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στο χώρο και να δείτε τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους να «ζωντανεύουν» ενώ πολλές εκπλήξεις θα κάνουν τη βόλτα σας μαγική. 

Υπομονή λοιπόν …Μετράμε αντίστροφα για την «κάθοδο» των γιγαντιαίων δεινόσαυρων, το  μεγάλο γεγονός που θα σας καταπλήξει.

 

 

 

Φωτογραφίες: Δεινόσαυροι / Dinosaurs facebook page 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook