Νέα σελίδα στον οργανισμό της ethelon με στρατηγικές αλλαγές

Η ανακοίνωση της ethelon σχετικά με τις στρατηγικές αλλαγές του οργανισμού και την αποχώρηση του Κωσταπάνου Μηλιαρέση από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

nea-selida-ston-organismo-tis-ethelon-me-stratigikes-allages
SHARE THIS
0
SHARES

Από το 2012 και την έναρξη λειτουργίας της ethelon, σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε το κύριο σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα προσφέροντας πάντα ουσιαστικές αλλά και βιώσιμες λύσεις, με αφετηρία τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας του οργανισμού.

Το 2018 ήταν καθοριστικό για την ανάπτυξη του οργανισμού. Προσφέραμε ακόμα περισσότερα στους τρεις πυλώνες του οργανισμού, τους εθελοντές, τις ΜΚΟ αλλά και τον εταιρικό κόσμο, ώστε να εδραιωθεί το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους με επίκεντρο, φυσικά, τον εθελοντισμό.

Αναγνωρίζοντας την εξέλιξη αυτή, και τον ρόλο που έχουν οι άνθρωποι σ’ αυτήν την ανοδική πορεία,  πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από στρατηγικές αλλαγές στον οργανισμό, ώστε να επιτευχθεί όχι απλώς το επόμενο βήμα, αλλά αυτό να συμβεί πάνω και σε σταθερές βάσεις.

Έτσι, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την ομάδα μας, είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε την Αναστασία Καφίρη, ως νέα Γενική Διευθύντρια του οργανισμού. Η Αναστασία, με μεγάλη εμπειρία τόσο στον εταιρικό κόσμο, όσο και στον χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν αντίστοιχης σημασίας θέσεις, σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στην εξελικτική πορεία του οργανισμού και την σημασία που αποκτά αξία του εθελοντισμού στην κοινωνία.

Η Αναστασία Καφίρη δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε μία τόσο δυναμική ομάδα όπως αυτήν της ethelon. Αποτελεί, ακόμη, ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη να συνεισφέρω κι εγώ από τη θέση μου να αναπτυχθεί, να αναδειχθεί και να εξελιχθεί ο εθελοντισμός ως τρόπος ζωής χτίζοντας έτσι μια κοινωνία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο, κάτι που στις μέρες μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη».

Ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης, συνιδρυτής του οργανισμού και μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής, παραμένει στην ομάδα μας ως μέλος του ΔΣ, αναλαμβάνοντας πλέον πιο στρατηγικό ρόλο με σκοπό να εντάξει νέες τεχνολογίες στις λειτουργίες της ethelon, κοιτάζοντας το μέλλον και επιτυγχάνοντας έτσι σπουδαιότερο κοινωνικό αντίκτυπο, απαντώντας σε προκλήσεις που, ίσως, ακόμα να μην έχουν εμφανιστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ως οργανισμός, η ethelon ξεπερνάει για μία ακόμα φορά τα όρια της, αποδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας, όπως συνέβη και με την συγχώνευση της ως GloVo με το Volunteer4Greece το 2016 στοχεύοντας, έτσι, να φτάσει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όραμα και την αποστολή της, την εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής και κυρίαρχης αξίας στην κοινωνία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εθελοντικές δράσεις ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook