Ο «Αντίλογος» του κοσμήματος στην γκαλερί El Marneri

Μπορεί το κόσμημα να «υψώσει» το δικό του Λόγο και Αντίλογο; Οι άνθρωποι της αίθουσας τέχνης El. Marneri πιστεύουν πως ναι...

o-antilogos-tou-kosmimatos-stin-gkaleri-el-marneri
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι ένας χώρος αφιερωμένος εδώ και δύο δεκαετίες στο κόσμημα και τους δημιουργούς του. Με έδρα τις νότιες παρυφές της Ακρόπολης, σε έναν χώρο που «πατά» επάνω στο ορατό ίχνος μιας villa urbana – αστικής έπαυλης– της ύστερης αρχαιότητας, η  γκαλερί Ελένη Μαρνέρη έχει προσκαλέσει καλλιτέχνες από το χώρο του κοσμήματος να συμμετάσχουν στην έκθεση ANTILOGOS.

Μέσα από τον τίτλο ANTILOGOS, οι καλλιτέχνες καλούνται να εκφράσουν τον δικό τους ΑΝΤΙ-ΛΟΓΟ. Να ΑΝΤΙ-ταχθούν σε ότι συμβαίνει και μας επηρεάζει άμεσα, γύρω μας και μέσα μας. Να σταθούν απέναντι στο ίδιο τους το έργο, ελεύθεροι ακόμα και να το αποδομήσουν. Να ΑΝΤΙ-προτείνουν τη δική τους σκέψη, τη δική τους Αλήθεια, το προσωπικό τους Όραμα για έναν καλύτερο κόσμο.

Στόχος της έκθεσης αυτής είναι να παρουσιαστούν κοσμήματα ενός ή λίγων αντιτύπων τα οποία επικοινωνούν και εκφράζουν το σύγχρονο εικαστικό κόσμημα.

Συμμετέχουν: Sofia Zarari, Zeta Tsermou, Rallou Katsari, Aliki Stroumpouli, Jasmin Rapti, Youla Hatjigeorgiou, Jeremy May, Heng Lee, Vassilis Vassiliou, Flora Vagi, Anthony Roussel.

(Στην κεντρική φωτογραφία: Καρφίτσα με την υπογραφή Heng Lee)

Δαχτυλίδι, Jeremy May,
Δαχτυλίδι, Jeremy May,

 

Δαχτυλίδι Blue Lava, Βασίλης Βασιλείου
Δαχτυλίδι Blue Lava, Βασίλης Βασιλείου

 

Περiδέραιο, Αντίλογος ΙΙ, Σοφία Ζαράρι
Περiδέραιο, Αντίλογος ΙΙ, Σοφία Ζαράρι

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook