Ο Διονύσης Σαββόπουλος & 14 ακόμη αγαπημένοι καλλιτέχνες στο Καλλιμάρμαρο

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο μία μεγάλη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο και άλλους 14 καλλιτέχνες, για το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

o-dionusis-sabbopoulos--14-akomi-agapimenoi-kallitexnes-sto-kallimarmaro
SHARE THIS
0
SHARES

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο  Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα.

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες»

Διονύσης Σαββόπουλος
Διονύσης Σαββόπουλος

Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους, φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του. Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.

Με πολλούς-πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία  έδωσαν αφιλοκερδώς το "παρών" στην πρόσκληση αυτή.  Γιατί  ζει και θα ζη το ελληνικό τραγούδι.

Μια ντουζίνα καλλιτέχνες «καλύτεροι απ' αυτόν»

Συμμετέχουν (Αλφαβητικά): Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζιώγαλας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ίκαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κατερίνα Πολέμη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Μελίνα Τανάγρη, Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Χαρούλης, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και η Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων).

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ελευθερία Αρβανιτάκη

 

Φοίβος Δεληβοριάς
Φοίβος Δεληβοριάς

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 

Νίκος Ζιώγαλας
Νίκος Ζιώγαλας

 

Γιάννης Ζουγανέλης
Γιάννης Ζουγανέλης

 

Βιολέτα Ίκαρη
Βιολέτα Ίκαρη

 

Βασιλική Καρακώστα
Βασιλική Καρακώστα

 

Κωστής Μαραβέγιας
Κωστής Μαραβέγιας

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

 

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης
Γιώργος και Νίκος Στρατάκης

 

Κατερίνα Πολέμη
Κατερίνα Πολέμη

 

Μελίνα Τανάγρη
Μελίνα Τανάγρη

 

Μαρία Φαραντούρη
Μαρία Φαραντούρη

 

Γιάννης Χαρούλης
Γιάννης Χαρούλης

 

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συνεισφορά μας σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτοχρόνως, η συναυλία αυτή συμβολίζει τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Το ελληνικό τραγούδι έρχεται πάλι να μας στηρίξει, να μας ενώσει και να μας εμπνεύσει για να μετατρέψουμε την δυσκολία μας σε δύναμη.

Θα είναι μια γιορτή. Με παρέες μικρών και μεγάλων και με καλοκαιρινό φεγγάρι . Γιορτή αλληλεγγύης, γιορτή αγάπης. Γεμάτη απ’ τα δικά μας τραγούδια, με τον δικό μας Διονύση Σαββόπουλο και την έναστρη παρέα των υπέροχων φίλων του.

Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας  και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με την βοήθεια των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων θεατών που ευελπιστώντας αναμένουμε, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

info
 

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

«Ζη το ελληνικό τραγούδι» με τον Διονύση Σαββόπουλο και άλλους 14 καλλιτέχνες

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Παράταση λειτουργίας metro και τραμ ως τη 01.00 π.μ. προς διευκόλυνση όσων έρθουν στη συναυλία.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 6 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα | Ταμείο: 8 ευρώ + τρόφιμα

Ορθίων Αρένα μπροστά στην σκηνή (ενιαία τιμή): 12 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook