Ολοήμερη γιορτή στο Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων

Καταστηματάρχες, κάτοικοι και επισκέπτες του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις:

oloimeri-giorti-sto-emporiko-trigwno-tou-dimou-athinaiwn
SHARE THIS
0
SHARES

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων γιορτάζει και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με επίκεντρο την πλατεία Αγίας Ειρήνης που μετατρέπεται σε σκηνή μιας μεγάλης γιορτής, ενώ η πλατεία Καραμάνου να μας καλεί να διαβάσουμε όλοι μαζί.

Καταστηματάρχες, κάτοικοι και επισκέπτες του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις: 

10:00 -14:00 | Η Κινητή Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), που λειτουργεί στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα βρίσκεται στην πλατεία Καραμάνου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Βύσσης, σε μία από τις εισόδους του Εμπορικού Τριγώνου.

15.00 | Το Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων, που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συνεργάζεται για άλλη μία φορά με την οργάνωση «Μπορούμε», στηρίζοντας το μήνυμα «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη». Με την πολύτιμη συνδρομή τηςΛέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών, σεφ και εθελοντέςθα προσφέρουν εδέσματα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Επίσης, καταστηματάρχες της πλατείας προσφέρουν ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όσους βρεθούν κοντά μας.

18.00 | Καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Εμπορικού Τριγώνου στολίζουν το δέντρο του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το οποίο, αντί για μπάλες και γιρλάντες, θα γεμίσει με επαγγελματικές κάρτες, τονίζοντας, για άλλη μια φορά, τη σημασία του ιστορικού και παραδοσιακού εμπορικού χαρακτήρα της γειτονιάς μας.

Ταυτόχρονα, ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα περιμένει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες στην οδό Μιλτιάδου, που επίσης θα στολιστεί με επαγγελματικές κάρτες του Εμπορικού Τριγώνου.

19.00 | Η εορταστική ημέρα θα κλείσει με συναυλία της Big Band του δήμου Αθηναίων, η οποία, θα μας κάνει παρέα με τους ήχους των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Παράλληλα, η έκθεση «Μικρή συλλογή στις βιτρίνες», από τη συλλογή της Cheapart, θα εμφανίζεται σε εμπορικά καταστήματα των οδών Αιόλου, Καΐρη, Πολυκλείτου και Βύσσης, τα οποία σας καλούμε να ανακαλύψετε.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ανταλλάξουμε ευχές για τα Χριστούγεννα και το 2019 που πλησιάζει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

10.00-14.00, Πλατεία Καραμάνου / Κινητή Βιβλιοθήκη του ΟΠΑΝΔΑ

15.00-17.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη», με την οργάνωση «Μπορούμε», τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών

18.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

19.00-20.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / Συναυλία της Big Band

 

Λίγα λόγια για το Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων:

Ο δήμος Αθηναίων έχει επιλέξει τμήμα του Εμπορικού Τριγώνου για να υλοποιήσει πρόγραμμα πιλοτικής παρέμβασης, με τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Αθήνας και τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 


ΦΩΤΟ: INTIMEnews

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook