Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η Black Friday έρχεται στην Ελλάδα από τα Public

Η Παρασκευή με τις σούπερ προσφορές για τους καταναλωτές έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά με προσφορές που θα ζαλίσουν

paraskeui-25-noembriou-i-black-friday-erxetai-stin-ellada-apo-ta-public
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Black Friday, η Παρασκευή με τις σούπερ προσφορές για τους καταναλωτές έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και την φέρνουν φυσικά τα Public.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ο θεσμός που ξεκίνησε από την Αμερική και έχει επεκταθεί και σε ευρωπαϊκές χώρες, φτάνει και στη χώρα μας και επιτρέπει στους καταναλωτές να βρουν απίθανες προσφορές για λίγες ώρες.

Τα Public, σας καλούν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου να γιορτάσετε μαζί τους την έλευση της Black Friday και στην Ελλάδα βρίσκοντας τις προσφορές που θα έχουν ετοιμάσει για εσάς.

 

Πως προέκυψε η Black Friday

Ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Τότε τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις γράφονταν «στο χέρι» και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία. Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό. Εξελικτικά, η Black Friday καθιερώθηκε ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook