Στο Ζάππειο το χριστουγεννιάτικο ραντεβού των Φίλων της Μέριμνας

Διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για τους σημαντικούς σκοπούς της εταιρείας

sto-zappeio-to-xristougenniatiko-rantebou-twn-filwn-tis-merimnas
SHARE THIS
0
SHARES

  Ρούχα, παιχνίδια και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα θα μπορεί να βρει κανείς, μεταξύ άλλων, στο χριστουγεννάτικο παζάρι των Φίλων της Μέριμνας που - κάθε χρόνο, έτσι και φέτος - πραγματοποιείται με πολύ κέφι και μεράκι για τους σκοπούς της Εταιρείας στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

 

 

 

Ποιο είναι το έργο της Μέριμνας

  •  «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
  • «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του ,που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.
Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.
 

Λαχνοί και σπιτικές λιχουδιές

Οι δραστήριες κυρίες της Μέριμνας συστήνουν στους επισκέπτες να μην ξεχάσουν να προμηθευτούν εγκαίρως τους λαχνούς με μεγάλη ποικιλία δώρων, γιατί όλοι κερδίζουν! Τέλος, στο Καφενείο του Bazaar θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε νόστιμες σπιτικιές λιχουδιές.

www.merimna.org.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook