Το Εργαστήρι:Χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης στο Σύνταγμα 19 - 21 Νοεμβρίου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018» στο Μετρό Συντάγματος στις 19, 20 & 21 Νοεμβρίου.

SHARE THIS
0
SHARES

Ενα τριήμερο χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 19, 20 & 21 Νοεμβρίου 2018 από τις 09:00 π.μ.- 09:00 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.

Εκεί θα βρεθούν όλοι οι άνθρωποι που πασχίζουν καθημερινά για το παρόν και το μέλλον των «παιδιών» τους - των νέων ανθρώπων με νοητικά προβλήματα που απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

Οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να θαυμάσουν τις χειροποίητες δημιουργίες αυτών των νέων ανθρώπων και να προμηθευτούν δώρα για τους αγαπημένους τους.

Παράλληλα, θα έχουν πρόσβαση σε χρηστικά είδη από την μεγάλη συλλογή αντικειμένων και προϊόντων, που προσφέρουν οι εταιρίες, τα καταστήματα και οι ιδιώτες για να συνδράμουν «Το Εργαστήρι» και τη μεγάλη αυτή προσπάθεια των γονιών, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Κάθε επίσκεψη στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ θα αποτελέσει πολύτιμη στήριξη στους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα για αυτά τα παιδιά, διαθέτοντας τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, ευαισθησίας και αισιοδοξίας.  

 


Πληροφορίες: 

Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2

Facebook Page: Το Εργαστήρι / Ergastiri Official

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook